Noul Opel Astra te scapă de brăduțul odorizant: modelul vine cu mai multe arome de parfum franțuzesc

de Bogdan Mirică
Vineri, 06.11.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Noua generație Opel Astra este disponibilă împreună cu sistemul Air Wellness. Acesta oferă mai multe arome care pot revigora sau relaxa pasagerii.

Noul Opel Astra își dorește să fie cea mai tehnologizată propunere a momentului, în segmentul compact de volum. În mare parte reușește, având în vedere că aduce publicului o serie de opțiuni pe care le regăsim doar în segmentele superioare sau premium.

Sistemul AirWellness poate fi considerat o noutate, deși, în trecut, o versiune simplificată era oferită și de Citroen, tot pe modelele sale compacte.

Noul AirWellness este însă ceva mai complex și a fost special dezvoltat pentru a crește confortul pasagerilor. Mai mulți experți în marketing au fost ajutați de compania franceză de parfumuri Azur Fragrances pentru a dezvolta sistemul. Colaborarea a durat un an și a dat naștere la două parfumuri distincte penru Opel Astra.

Esential 8 euro costă o aromă pentru Opel Astra.
Unul se numește Balancing Green Tea și are rol de relaxare, iar al doilea se numește Energizing Dark Wood și se vrea a fi o doză de revigorare.
Dacă pasagerii nu sunt mulțumiți de cele două arome de bază, Opel pune la dispoziție și alte rezervoare cu arome, fiecare creată în funcție de starea de spirit și fiecare disponibil pentru doar 8 euro.

Mirosurile gândite de Azur au fost implantate corect de către inginerii Opel, care au dezvoltat un sistem ce se poate monta și pe consola centrală versatilă, cunoscută deja sub numele de Power Flex (disponibilă pentru 80 de euro). Rezervorul este încălzit de o rezistență electrică de cinci volți, care eliberează astfel izul ales.

Comentarii (2)

  • ,,Sistemul AirWellness poate fi considerat o noutate, deși, în trecut, o versiune simplificată era oferită și de Citroen, tot pe modelele sale compacte.,, ...încă din 2005.
    8 0
  • [...] "de o rezistență electrică de cinci volți" [...]

    Chiar așa?! Ești paralel? Perpendiculara o fi având 90°C? Dă-ți două palme, poate îți revii!
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru