Noul Opel Corsa primeşte un aer sportiv de la tunerul său de casă Irmscher

de Bogdan Mirică
Luni, 30.03.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Irmscher, tunerul de casă Opel, a dezvăluit primul kit de tuning pentru noua generaţie Corsa. Modelul urban primeşte un aspect agresiv, însă doar pentru varianta cu trei uşi.

Lansat pe piaţa europeană în toamna anului trecut, Opel Corsa are parte deja de primul său kit de tuning, dezvoltat de Irmscher, specialistul în modificarea modelelor din Russelsheim.

Tunerul de casă Opel a modificat aspectul general al variantei cu trei uşi pentru a garanta un look sportiv. Acesta este subliniat de un nou spoiler cu extensie, praguri laterale, un eleron montat pe hayon, un deflector posterior, o grilă revizuită şi jante de 18 inch. Designul poate fi îmbunătăţit şi cu ajutorul unor dungi colorate, aplicate pe caroserie.

Pentru interior, Irmscher a pregătit o tapiţerie din piele, inserţii din aluminiu la nivelul pedalelor şi al portierelor şi covoraşe inscripţionate Irmscher. La cerere, tunerul îşi poate grava numele şi pe praguri şi pe planşa de bord.

Momentan, tratamentul celor de la Irmscher se ocupă doar de partea estetică a micului Corsa, pachetul de performanţă fiind în curs de dezvoltare.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru