Noul Opel Insignia, in Romania de la 19.150 euro

De Robert Gherghe
Publicat Vineri, 24.10.2008
Noul Opel Insignia va fi lansat in Romania in perioada februarie-martie 2009 si va costa de la 19.150 euro cu TVA.

Esential

19.150 de euro este pretul de pornire la noul Opel Insignia.

Opel a prezentat in aceasta vara noul model Insignia, atat in versiunea hatchback cat si in cea cu patru usi. In plus, producatorul german detinut de GM a prezentat la Salonul Auto de la Paris si versiunea break, denumita Sport Tourer, a noului Insignia.

Insignia reprezinta noul varf de gama in patrimoniul marcii Opel, fiind inlocuitorul celebrului model Vectra. Noul Opel Insignia se poate lauda cu un design impresionant atat la nivel exterior, cat si la interior. Ambele versiuni de caroserie se pot lauda cu o silueta eleganta, dar in acelasi timp dinamica, fiind desavarsite prin plafonul de tip coupe. Atat lungimea versiunii notchback, cat si a celei hatchback, este de 4.830 mm, iar ampatamentul ramane acelasi -  2.737 mm.

Insignia va fi disponibil cu noua motorizari, toate respectand standardele de emisii Euro 5, care vor fi conectate la transmisii automate sau manuale cu sase trepte de viteza. Gama celor cinci motorizari pe benzina debuteaza cu un motor de 1.6 litri cu patru cilindri de 115 CP, continua cu motorul de 1.8 litri si 140 CP si culmineaza cu propulsorul de 1.6 litri si 180 CP.

Varful motorizarilor pe benzina este asigurat de o unitate V6 de 2.8 litri si 260 CP.

Cele trei noi motoare turbo-diesel cu injectie directa, concepute exclusiv pentru modelul Insignia, au o cilindree de 2.0 litri si o gama de putere cuprinsa intre 110 si 160 cp. Mai mult, in 2009, Opel va lansa si noul propulsor biturbo diesel de 2.0 litri si 190 CP.

Opel va lansa noul Insignia in Romania undeva in perioada februarie-martie, iar pretul de pornire al noului model va fi de 19.150 euro cu TVA. Versiunile hatchback si sedan prezinta aceleasi preturi in functie pe fiecare nivel de echipare. Varful de gama, asigurat de unitatea V6 de 2.8 litri si 260 CP, ajunge la pretul de 31.400 de euro cu TVA.

Versiunea de baza a noului Insignia Sport Tourer pleaca de la pretul de 20.250 de euro si ajunge la 32.500 de euro, cu TVA. Versiunile hatchback si sedan prezinta aceleasi preturi in functie pe fiecare nivel de echipare.

Via | Opel

Comentarii (18)

  • Crysty
    Opel Insignia
    Puin cam maricel pretul! Avand in vedere designul consider ca va avea succes! Il asteptam deci in primavara pe strazi!
    0 0
  • mai-mai
    Americanii au facut o masina frumoasa.....dar se cam arunca la pret ! Parerea mea.
    0 0
  • TREZIREA
    Avem 9 motorizari dar de fapt sunt doar vreo 7 din scrierile voastre: 5 pe benzina care sunt 4 si restul de 3 diesel. TREZIREA!
    0 0
  • Pret competitiv
    Pentru o masina lunga de 4.8 m consider pretul foarte competitiv. Cred ca va face viata grea principalilor rivali,VW Passat si Ford Mondeo.
    0 0
  • PRETUL ESTE CU TOT CU TVA!!!
    Nu cred ca este foarte scump la 16.000 EURO (fara TVA). Este mai degraba pretul unei masini de clasa mai mica.
    0 0
  • Preturi mici sunt tot preturi mari
    Eu castig pe an 6000 de euro, deci ar trebui sa ma bucur de ea peste trei ani si ceva fara sa cumpar nimic altceva intre timp?? Ce tot o dati cu "putin cam maricel", "nu cred ca este foarte scump" etc?

    Probabil unii ca voi au acceptat un pret "nu prea scump" de 120.000 euro pt 50 mp, apartament cu 2 camere in Bucuresti, mult mai mare ca pretul unui apartament in Budapesta, Varsovia sau decat o casa cu curte langa Bruxelles!

    Si nu ma luati nici cu rate, sa platesti cate 7-8 mil/luna pentru o masina care isi pierde la sfarsitul ratelor pe putin jumatate din valoare, e o investitie total neinspirata, ca sa nu spun altceva. Mai pune pretul benzinei, pieselor, reviziilor, taxelor la stat, faptul ca in Bucuresti mai mult te enervezi decat sa circuli cu masina si ai imaginea unei mare tzepe
    1 2
  • Poate
    Frumoasa sau urata, ieftina sau scumpa?! Gropile din Romania nu dispar, hotii cu uniforma nu pleaca din boscheti cu radarul (Logan galben cu insemne de taxi pe portiere si radar cu hot la bord pe Buzau-Braila!) oricat ai plati pentru o masina. Poate te "relaxezi" mai bine asteptand in trafic de la volanul unei masinarii de 80.000 euro - si asta doar daca fiind posesorul unei astfel de masini mai astepti sa-ti vina randul la fel cu ceilalti "muritori".
    De ce oare avem bull-bar la masini care circula in oras? Ca sa demonstram permanent ca abia am iesit din grota? De ce administratia permite achizitii cu motoare mai mari de 2 litri? Oare pentru aceeasi bani cheltuiti nu si-ar putea pune dosurile in hibride? Prius care are tot ce vrei la bord e mai ieftina decat Passat, A6?
    PS. Nu vand masini, n-am legatura cu bizu asta;
    0 0
  • Circotasul Auto
    Masina ok
    Masina este ok ! Pretul este ok , pentru cum o descrieti. In viata nu toata lumea va cumpara Opel Insignia asa ca cine nu ajunge la struguri sa taca din gura !
    0 0
  • chrismar
    pretul
    Pretul este putin mai mic decat la Passat, tinand cont de aceleasi motorizari, dar masina este totusi mai "slefuita". Este o masina germana care sper isi va arata si fiabilitatea.
    1 0
  • insignu
    insignia
    Eu am vazut-o la Salonul de la Paris.
    Nu-i urata dar parca C5 mi se parea peste.Oricum este peste passat, mondeo si laguna la preturi cred mai mici.
    0 0
  • grigore
    ureche
    tariceanu cel mai mare bou din sat ...si nu e nici viril macar
    1 1
  • medicalscientist
    masina e OK ca pret
    E mai ieftina ca in Germania,mi s-a parut revoltator de scumpa acolo.Sa fim seriosi,se poate cumpara cu ceva efort,chiar si de unul dintre cei 2,5 milioane de bugetari din Romania,
    Este mai lunga si mai lata decat un BMW seria 5.Nu poate fi nici la pretul unei Dacia Logan.Eu am un Opel Corsa de 3 ani jumatate,am facut 85.000 de km cu el si nu s-a stricat in timp decat motorasul si ansamblul de stergator de parbiz-pentru ca sunt nebun si imi sterg permanent parbrizul,nu il suport cu praf pe el.Era cea mai accesibila masina dupa FIAT Albea.
    Cred ca o sa raman pe Opel.
    0 0
  • Noul Opel Insignia, in Romania de la 19.150 euro
    Raportul calitate pret este excelent
    1 0
  • ishi merita premiul ca masina a anului 2009
    Daca unul dintre voi va ajunge sa o conduca poate si-ar da seama cam ce masina e ...am condus modelul cu motorizarea 2.0 TdCi 160 de cai si mi sa parut mult mai superioara ca , confort si stabilitate decat Passat CC (masina lu tata) nu se compara..si ca design si ca tot.. e o masina foarte smekera si pretul e foarte competitiv avand in vedere preturile celorlalte marci. Nu tin nici cu Opel nici cu VW...dar masina asta e chiar foarte buna si pe modul sport chiar simti ca , conduci o masina sport, va recomand cand o sa apara si in romania sa faceti un test drive sa vedeti si sa simtiti diferenta si dupa sa veniti cu , critici.
    0 0
  • tony toy
    superba masina ...astept sa o vad in sowrum
    intradevar masina arata f bine ,cred ca se si comporta destul d bine,singura problema ca la noi puterea d cumparare este f scazuta...iar taxele sunt slava domnului...oricum preturile la masini au scazut f tare datorita,asa zisei crize)la 19150 d euro nu ar fi scumpa.......daca ar fi dotata corespunzator_satisfacator,dar tre sa ne gandim ca e modelul d baza si la noi.......in romania hotii astia te cam rup la buzunare.......vrei geam la buton.....dai doua sute d euro vrei.....claxon mai dai o suta d euro mai vrei nu stiu c.........si uite asa t trezesti ca,dotarile necesare minime d confort p care eu unu le cam vad necesar obligatorii.....ajungi la un pret destul d ridicat asta in cazul in care nu ati observat ca varianta d varf.........e vreo 32 d mii d euro asa ca parerea mea nu se merita sa investesti atatia bani ca sa strici gropile din romania,sa tio buseasca un prost cu cine stie c rapan d dacie de o seama cu bunik si sa ti zica .....poftim asigurarea reparati o
    0 0
  • oros florean anisoara
    opel corsa
    eu am o masina opel corsa cu numere de italia anul 1973 daca iau opel insignia se face romatizarea
    0 0
  • opel insignia
    oferta speciala de 15000euro se aplica si pentru cei ce cumpara cach
    0 0
  • bombaaaaaa
    12955 tva inclus
    superrrrrr ofertaaaaaaaaaaa
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru