Noul Porsche 911 a fost modificat de Gemballa

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 16.03.2012
Tunerii germani de la Gemballa au creat un kit de tuning pentru noua generaţie Porsche 911. Modificările sunt mai degrabă estetice decât tehnice.

Deşi compania de tuning germană Gemballa trece prin momente grele după moartea misterioasă a fondatorului ei, Uwe Gemballa, produsele şi kiturile produse de aceasta pentru modelele nou apărute pe piaţă continuă să atragă clienţi şi pasionaţi. Iar cel mai nou astfel de kit îi este aplicat noii generaţii Porsche 911 şi se numeşte oficial Gemballa GT.

Dezvoltat pe baza versiunii lui Porsche 911 Carrera, pachetul de tuning realizat de Gemballa iese în evidenţă imediat la nivel estetic printr-o serie de modificări în care fibra de carbon joacă un rol esenţial. Cele mai importante schimbări: noi spoilere frontale care transformă 911 într-un model ceva mai agresiv şi un set de jante de 21 de inch din aliaj uşor. Evident, logotipul Gemballa apare şi el în zona posterioară a maşinii, subliniind versiunea specială.

Gemballa nu a modificat performanţele şi cifrele tehnice ale motorului de 3.4 litri şi 340 CP de sub capota lui 911 Carrera, singura modificare în această zonă fiind implementarea unui nou sistem de evacuare, cu şase ţevi de eşapament, care îi oferă modelului german un sunet mai grav.

via | Porschetuning

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru