Noul Seat Ibiza, de la 12.657 euro in Romania

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 20.05.2008
Noul Seat Ibiza va fi lansat in Romania la sfarsitul lunii iunie pornind de la pretul de 12.657 euro cu TVA.

Esential

12.657 de euro cu TVA inclus este pretul de pornire al noului Seat Ibiza.
18.640 de euro cu TVA inclus este pretul versiunii de top a modelului Ibiza.

SEAT va lansa pe 26 iunie in Romania noua generatie a modelului de clasa mica Ibiza, disponibila cu trei motorizari pe benzina si cu una diesel, preturile fiind cuprinse intre 12.657 si 18.640 euro cu TVA, au declarat pentru Mediafax oficialii importatorului Porsche Romania.

Tinta de vanzari pentru noua generatie Seat Ibiza este de 500-600 de unitati, dintr-un volum total de vanzari de circa 5.500 de automobile in acest an.

Seat Ibiza va fi disponibila in trei versiuni de echipare, iar cea de baza va include dotari precum ABS, airbag-uri frontale si laterale de tip cortina pentru sofer si pasagerul din dreapta, aer conditionat si geamurile electrice.

Cele trei motoare pe benzina, de 1.2 litri si 70 CP, 1.4 litri si 85 CP si de 1.6 litri si 105 CP vor putea fi cuplate la o cutie de viteze manuala cu cinci trepte. Seat Ibiza va fi disponibila si intr-o versiune diesel de 1.9 litri si 105 CP.

Noua Ibiza va avea garantie doi ani, fara limita de kilometri, in timp ce garantia pentru vopsea va fi de trei ani, iar cea anticoroziune de 12 ani.

Modelul Seat Ibiza care se afla in prezent la vanzare va fi comercializat in paralel cu noul model, atata timp cat va exista cerere.

Taguri: Ibiza, Seat

Comentarii (10)

  • cozappz
    Arata bine
    Fatza de noua Fabia, arata chiar bine, pretul e putin cam mare pt clasa mica.
    1 0
  • cineva
    nu-mi place
    e nashpa masina,mie nu-mi place deloc,mi-am dat seama ca astia de la seat de desing nu au habar,de la altea incoace nici prototipurile lor nu arata bine
    1 1
  • Iulian
    Chiar esti "cineva"
    Inainte sa comentezi pe teme de design, invata macar sa scrii corect cuvantul "design". Daca nu esti capabil, scrie pe romaneste - dizain. Faptul ca nu-ti place aceasta masina, pentru Seat e un compliment. Ar putea sa se foloseasca de idee in reclame: "Aceasta masina nu place prostilor". Asta daca s-ar lua in considerare doar comentariul de mai sus.
    1 1
  • Florin
    pentru CINEVA
    Cum spui tu... dar nu-i asa ca strugurii sunt acri?
    0 1
  • Doblo`
    ibiza
    ciudat am zis ca e hyundai getz..............
    1 0
  • emilian
    prototipu era mult diferit... Acuma sincer,din pozele astea 2 kiar arata naspa,s-ar putea totusi ca in realitate sa arate mai bine...,oricum,spatele lasa de dorit,fata mai mere,da nu stralucita...aveam impresia ca se pricep mai bine la design cei de la Seat,da din pacate vad ca m-am cam inselat...:( Sa vedem ce succes o sa aiba...:)
    0 0
  • cineva
    Iulian
    o fi cum zici tu, dar fiecare are gusturile lui, mie nu-mi place masina si asta e , nu ai vrea sa ma obligi tu sa-mi placa , sau sa scriu corect...nu suntem toti asha de "destepti" ca tine , dar totusi ca sa nu te insult o sa-ti zic ca esti la fel de frumos cum e seatul ibitza ;)
    1 0
  • hmm!
    E ... dar mi-am luat kia ceed diesel:D.Prietenii stiu dece.
    0 0
  • chit ca place , chit ca nu, e clar ca seat cauta /schimba radical de la o generatie la alta, ceea ce nu e neaparat in regula. posibil sa fie de vina vanzari slabe(vezi toledo). Isi dau silinta.., nu stiu daca le si iese prea bine...
    1 0
  • bogdan
    arata bine,imi place ,dar pretul nu arata asa de bine!
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru