Salonul Auto de la Geneva 2015

Noul Skoda Superb: prima imagine cu interiorul modelului ceh

Publicat Marti, 03.02.2015
de Bogdan Mirică
Comenteaza 22
Noul Skoda Superb: prima imagine cu interiorul modelului ceh - Poza 1
Noul Skoda Superb: prima imagine cu interiorul modelului ceh - Poza 2
Noul Skoda Superb: prima imagine cu interiorul modelului ceh - Poza 3
Noul Skoda Superb: prima imagine cu interiorul modelului ceh - Poza 4
Skoda a dezvăluit prima imagine cu interiorul noii generații Superb, model așteptat luna viitoare, în cadrul Salonului Auto de la Geneva.

Skoda a dezvăluit astăzi prima imagine cu interiorul noului Superb, model așteptat să debuteze în premieră mondială cu ocazia Salonului Auto de la Geneva, de luna viitoare. Fotografia a fost precedată și de o serie de schițe oficiale.

A treia generație a modelului ceh, readus pe piață în anul 2001, promite să adopte liniile de design ale conceptului Vision C, prezentat anul trecut în cadrul aceluiași Salon de la Geneva.

Comparativ cu vechiul model, noul Superb se va repoziționa în partea superioară a segmentului mediu, urmând să crească în dimensiuni: o lungime mai mare cu 20 de mm și o lățime mai mare cu 50 de mm, deși masa totală a fost redusă cu 75 de kilograme, grație dezvoltării pe platforma lui Volkswagen Passat.

Esential 625 de litri ar urma să ofere portbagajul noului Skoda Superb.
75 dekilograme este diferența dintre vechiul și noul Superb.
Asta înseamnă mai mult spațiu interior pentu cei cinci pasageri, în condițiile în care Superb era deja un campion la acest capitol.
Primele informații anunță un portbagaj cu o capacitate de 625 de litri în condiții normale și 1760 de litri cu bancheta spate rabatată.

Designul interior păstrează o linie conservatoare, dar aspirantă la clasa premium. Skoda promite materiale și finisaje de calitate, precum și un aer business. Prima imagine cu interiorul modelului din Cehia prezintă noul ecran al sistemului multimedia, prezența unei frâne electrice de parcare și a unei transmisii automate DSG.

Partea inferioară a bordului și portierelor vor avea un finisaj similar, iar versiunile echipate cu tapițerie din piele vor putea fi comandate în nuanțe noi. Comenzile climatizării și volanul sunt adaptate de la fratele mai mic, Skoda Octavia.


Comentarii (22)

  • Arata foarte bine! E o varianta de top (Laurin&Klement) dar e peste multe modele din clasa.
    19 33
  • Copy paste de la VW si Audi. Macar in alte grupuri nu vezi asa ceva (Hyundai-Kia, Renault-Nissan, FCA).

    Sunt sigur ca va fi la acelasi nivel cu celelalte din clasa medie de volum-buget gen Mondeo, Optima, I40 etc.
    31 28
  • Super ce sa zic!!! sa o vedem pe strazi!
    18 14
  • hazard
    Simplu, ergonomic, functional, clasic si conservator. Cineva sa dea mai departe catre Ford.
    25 40
  • gigi_frana
    Simply Copy Clever Paste :))
    42 20
  • Cum adica la alte grupuri nu vezi asa ceva? La TOATE grupurile se intalnesc aceleasi situatii, VAG macare si-au mentinut calitatea fabricatiei, la altii caderea este drastica (vezi Ford, Opel, Renault- Nissan).
    18 35
  • Pentru oficialii cehi va fi o super-masina de protocol. De altfel nici nu cred ca este in planul celor de la Skoda sa rupa topurile de vanzari cu Superb. Vor pur si simplu sa aiaba ocupat locul intr-un anumit segment, iar cu masina asta, sigur nu se vor face de ras.
    23 9
  • arogantul
    interiorul asta e ca reclamele la cava d'oro

    "O picatura de stil in viata ta"
    16 12
  • este o adevarata surpriza acest interior :))
    24 6
  • Arata..cum ar trebui sa arate un Superb la interior. Nimic extravagant, totul al locului lui, pe alocuri putin batranesc dar....cred ca va fi foarte bine lucrat. Si ca se va vinde..
    25 13
  • gigi_frana
    anonimule,noi te credem in legatura cu robustetea si calitatea in continua crestere a zeului VAG
    dar,din pacate, nu e de ajuns.

    https://www.vdtuev.de/dok_view?oid=498660

    vezi acolo cam pe unde se afla "etaloanele" calitatii....

    nu mai confundati skoda cu audi,va rog :)
    11 10
  • Ultimul Mondeo e belea. Chiar astazi l-am vazut in showroom. Toate cele 3 variante. Hatch-ul si break-ul sunt deosebite. Interiorul si bordul la fel. Cred ca Mondeo e peste Passat.
    26 8
  • Suleyman Cunoscatoru
    Mie unul imi plac astea simple, Mondeo arata superb, insa eu prefer ceva mai simplu, am alte gusturi.
    O Skoda merge si cu 1.6tdi, dar un Mondeo la cum arata numai de la 200cp in sus l-as lua :))
    15 8
  • e ok dar e degeaba, pe de-o parte e un chin in oras (datorita dimensiunilor), pe de alta parte nu poate fi vorba de statut cand vorbim de skoda, si cred ca acest lucru e valabil pt. toata clasa mare non premium, fie ca vorbim de i40 sau de passat, confortul superior (nu in mod semnificativ) nu poate compensa toate dezavantajele unei masini mari.
    5 7
  • @mk9 : Dupa cum zici tu ar trebui masinile sa fie impartite in 2 clase - aste amici si ieftine si alea mari si scumpe. Si totusi daca vreau o masina mare la pret decent, de ca sa nu am un Superb, un i40, Mondeo etc?
    PS: Normal ca orice masina mare este mai greu de parcat si de manevrat in oras -- nu inteleg de ce ar fi asta un minus la Superb.
    8 0
  • Momentan dețin un Ford Mondeo Mk4. Dar îmi doream ca următoarea mea mașină să fie o Skoda Superb facelift. Acum, cred că voi aștepta varianta nouă.

    De ce Superb? Deși nu sunt nici pe departe fan VAG, cred că se pliază perfect pe ceea ce doresc. Limuzină, mare, extrem de spațioasă, calitate, foarte confortabilă, oarecum accesibilă și, cel mai important, nu atrage privirile (discretă).
    6 1
  • @Moldovean
    Si eu as merge pe Superb in locul Mondeo. Cand ai o tona de bagaje si copii mici care iti murdaresc interiorul la orice ora, plus pretul competitiv nu cred ca are concurent. La batranete ar merge ceva premium, pentru sufletul meu, dar la varsta asta Skoda este o marca cinstita si corecta. Mondeo e facuta pentru pustani (vorbesc de design) nu se muleaza pe ceea ce vreau eu.
    4 1
  • vASILE
    Nu inteleg opiniile astea gen "dau o caruta de bani si vreau o masina simpla si la locul ei" etc, Sincer cred ca cei care emit astfel de idei nu sunt corecti si in dorinta de a sustine o anumita marca (grup) declara astfel de lucruri... dar se uita intodeauna cu invidie la o masina sofisticata si mai dinamica sau la un bord mai complex. Bordul asta e ok pt o Octavia, dar daca dai 30000euro pe un Superb nu e ok cum arata, mult prea banal.
    2 4
  • @Vasile : este o reclama care zice ca "sunteti toti diferiti. Din fericire ". Unii isi doresc in casa mobilier simplu, altii mult mai complex. Unii vor o casa normala, altii cu mansarda locuibila sau 2 etaje.Eu ma imbrac intr-un fel, tu in altul. Unii isi doreau Golf 5, altii Honda Civic. Gusturile nu se discuta, nici chiar la bani mult mai multi decat 30.000 EUR - si unii isi doresc lucruri simple, firesti, nu briz-briz-uri cromate.
    Nu exista un etalon de masurare al banalitatii si nici nu poti sa il setezi tu cum vrei.
    PS: Uite la Golf - design pe care toti il hulesc - e prea simplu, prea banal, nu schiba nimic, prea conservatori si totusi ramane un hit al vanzarilor si un etalon in clasa lui.
    Masini frumoase sunt multe pe piata ( Mondeo, Mazda etc ) iar Superb-ul nu isi doreste sa le detroneze, ci sa ofere o alternativa. Mai buna sau mai rea, asta depinde de cumparator. Vom trai si vom vedea.. pana acum cehoaica si-a jucat bine cartile.
    4 3
  • vASILE
    Tot ce spui suna chiar ca o reclama! Daca stric teoretic ai dreptate si intr-adevar gusturile nu se discuta, totusi realitatea este cu totul alta. Nu stiu ce carti a jucat bine Superb-ul, dar sigur nu te referi la vanzari. Pe strada vezi unul pe saptamana, asta este realitatea. Eu nu spun ca nu exista cate un ratacit care de 30k euro pe un Superb, dar restul au preferat orice altceva (Mondeo, Passat, Mazda etc) si asta numai din cauza celor 2 elemente care definesc Superb-ul: pret mare si design interior si exterior nereusit si banal!
    P.S. Cat despre Golf, aici ai perfecta dreptate... si eu as prefer un Golf in locul unui Superb!
    1 3
  • Ai fi socat , dar de vreo 2 ani se vinde mai bine ca Mondeo si Insignia la noi in tara ( era locul 2 dupa Passat din cate stiu eu ). Si nici in restul Europei nu a dezamagit .
    PS: Ai prefera Golf-ul in locul unui Superb daca ai avea sub 25 de ani sau peste 40 si nu ai avea familie cu 1-2 copii... In rest, eu zic ca te-ai gandi de 2 ori sa iti cumperi un Golf in locul Superbului :). La acelasi pret si cu aproape aceleasi dotari.
    PS2: Cum iti suna un 2.0TDI 4x4 DSG 170CP cu dotari aproape de top pe la 26.000 - 27.000 EUR ? :)
    4 0
  • @vasile
    Nu stiu unde locuiesti, dar Bucurestiul e plin de Superb-uri. A prins foarte bine la familisti (varianta break) sau masini Executive.
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru