Noul supercar TVR este gata să iasă din cuptor: o imagine teaser și informații noi

de Bogdan Mirică
Joi, 10.08.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Cu ocazia împlinirii a 70 de ani de la înființare, TVR se pregătește să revină pe piață cu un supercar complet nou. Acesta va avea un motor V8 și performanțe demne de rivalii italieni sau germani.

Brandul englez TVR împlinește anul acesta 70 de ani de la înființare. 2017 este și anul în care compania își propune să revină pe piața supercarurilor cu un model nou, anticipat deja de mai multe imagini teaser. Cea mai recentă dintre ele ne arată levierul schimbătorului de viteze și o parte din planșa de bord.

În așteptarea dezvăluirii oficiale, programată în luna septembrie, cu ocazia Festivalului Goodwood Revival, Les Edgar, președintele TVR, a declarat: „Cu ocazia aniversării a 70 de ani intrăm într-o nouă eră cu o mașină care promite să ofere exuberanță și pe șosea și pe circuit”.

Esential 320 de km/h ar urma să fie viteza supercarului.
Noul TVR a fost creionat de Gordon Murray, omul care ș-a apus amprenta și asupra legendarului McLaren F1. Propulsia va fi asigurată de un motor dezvoltat împreună cu Cosworth, un V8 de 5.0 litri, așteptat să livreze între 400 și 500 de cai putere.
Suficient pentru a putea accelera de la 0 la 100 de km/h în mai puțin de 4 secunde și pentru a putea atinge 320 de km/h.

Au fost deja plasate 400 de comenzi pentru supercarul englezesc, programat să debuteze într-o ediție specială de lansare.

Comentarii (1)

  • Aoleu! Sa lase focul putin mai incet, sa nu il arda.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru