Noul SUV Seat cu 7 locuri ar fi primit numele Tarraco: anunțul sindicatelor nu este confirmat de constructor

de Daniel Popescu
Vineri, 16.02.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
SUV-ul cu 7 locuri pe care Seat îl va lansa în acest an se va numi Tarraco, potrivit sindicatului muncitorilor, însă constructorul spaniol a refuzat să comenteze informația.

SEAT a anunțat cu aproape un an în urmă că va lansa un nou SUV cu 7 locuri, iar spaniolii au mizat pe interacțiunea cu fanii mărcii pentru a stabili numele acestuia.

Inițial, Seat a ales 9 nume potențiale din geografia spaniolă, așa cum se întâmplă în cazul tuturor modelelor sale, pentru ca în septembrie să scurteze lista la numai 4 nume. Fanii au fost invitați să voteze numele preferat între Alboran, Aranda, Avila și Tarraco, iar numele câștigător ar fi trebuit dezvăluit în 15 octombrie.

Conflictul politic din Catalonia au determinat Seat să amâne un anunț oficial timp de peste 4 luni, însă sindicatul muncitorilor a dezvăluit pentru presă că numele ales este Tarraco. Informația a apărut în presa spaniolă, însă oficialii Seat au refuzat să confirme dacă informația este reală și s-au limitat să afirme că anunțul oficial va fi făcut în curând.

Noul SUV va fi poziționat în gamă peste Ateca și va fi bazat pe platforma MQB A2, folosită în prezent și de modele precum Ateca și Skoda Kodiaq.

SUV-ul va fi disponibil în versiuni cu 5 și 7 locuri și va fi lansat pe piață în cursul acestui an.

Via ABC, Caradisiac

Comentarii (4)

  • seat face masini din ce in ce mai bune si mai frumoase. este de luat in seama.
    5 4
  • @sandu
    Da, VW cu alta sigla si dotari si materiale mai proaste.
    3 2
  • @sandu : sunt total de acord cu tine. Doar ca si ceilalti competitori nu stau pe loc si fac masini din ce in ce mai bune . Mai ales cei din acelasi grup . Daca te duci la un dealer al grupului VW fara sa vrei faci comparatia cu celelalte competitoare si crede-ma ca la toate clasele cei de la Seat parca "raman" de fiecare data cu ceva in urma. Oricat mi-ar placea design-ul si condusul la Seat (si chiar imi plac) intotdeauna am gasit minusuri importante care au anulat aceste "avantaje". Nu vreau sa intru in detalii, dar in primul rand problema zic eu "stringenta" la ei si pe care se pare ca nu vor sa o rezolve (fiindca intotdeauna au avut-o si ei stiu asta) este Spatiul interior . Apoi ar fi materialele din interior. Cu Leon-ul inca le-a tinut, fiindca acolo se bazeaza pe tineri si foarte tineri pe care nu-i intereseaza foarte mult spatiul disponibil , confortul sau functionalitatea la o masina in general, dar cand vine vorba de SUV-uri ...Si cu Leon-ul oricum ar putea sa faca o figura mult mai frumoasa daca macar la spatiu ar imbunatati ceva. Cunosc multe persoane chiar din Spania care la un moment dat au renuntat la Seat dupa ce varsta si numarul persoanelor din familie s-a marit (la un moment dat ni se-ntampla tuturor). Iar preturile nu prea te ajuta sa te "mai gandesti".
    4 2
  • Este un lucru cunoscut și afirmat clar. În cadrul grupului VAG există o diferențiere chiar departajare foarte clară a produselor auto respectiv Audi - VW - Skoda - Seat care deși au aceeași bază tehnică, tehnologică și utilizează componente comune totuși se diferențiază clar din multe puncte importante.
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru