Noul Toyota RAV4 - primele fotografii oficiale

de Bogdan Mirică
Miercuri, 28.11.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Toyota a publicat primele fotografii oficiale ale noului RAV4. Crossover-ul se dezvăluie complet şi trădează influenţa noului Auris la nivelul designului exterior.

După mai multe teasere şi fotografii scăpate pe internet, astăzi facem în sfârşit cunoştinţă cu noul Toyota RAV4, dezvăluit în premieră mondială în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles.

Cea de a patra generaţie a crossover-ului de succes vine cu un design complet nou, inspirat mult din liniile ascuţite şi agresive ale deja popularului Auris hatchback şi Estate, modele prezentate în cadrul Salonului Auto de la Paris de anul acesta. Trecerea la o nouă generaţie vine şi cu dimensiuni ceva mai generoase, cu un ampatament mai mare şi implicit mai mult spaţiu interior.

Şi fiindcă tot am intrat în habitaclu, trebuie să spunem că noul RAV4 va beneficia de o serie de materiale noi, de ocalitate mai bună decât a celor regăsite pe versiunea actuală. În plus, nivelurile superioare de echipare vor putea oferi chiar şi piele pentru planşa de bord.

În Europa, noul RAV4 se va folosi de resurele unor motorizări diesel, cel mai probabil motoarele de 2.0 şi 2.2 litri D-4D.

Ele vor fi asistate de transmisii automate sau manuale cu şase rapoarte. Nu este exclusă nicisoluţia de a apela la furnizarea unor motoare de către BMW, noii parteneri ai grupului japonez.

via Toyota

Comentarii (11)

  • Alex Radoi
    Nu este vreo opera de arta, insa este printre putinele Toyota dupa care as intoarce capul pe strada. Este OK si daca va fi la fel de fiabila precum precedenta geeneratie, va fi un succes.
    32 11
  • Se pare ca sindromul Audi a trasnit si in brandul nipon.
    12 15
  • Bauhaus
    Ce se intampla cu designul Toyota ? Ce inseamna cubismul asta cretinoid ? Va place ?
    18 12
  • Gcrazvan
    Ca si posesor de rav pot spune ca este o evolutie. Este mai rafinat si cu o mai mare atentie la detalii
    16 7
  • e urata cu spume! desi sunt posesor de toyota nu pot sa nu vad cat de urate sunt toyotele, mai ales astea noi
    din pacate asta este punctul nevralgic al toyotei
    16 16
  • andrei
    urat mai e... iarasi bordul ala de camion... auris SUV, hidos de-a dreptul... bine ca are stopurile copii de hyundai i30, macar astea arata bine...
    19 13
  • Total subiectiv, ma declar neincantat de noul RAV4. Daca pe-afara e ciudata si merge pe principiul "ori iti place mult, ori o urasti", la interior e pur si simplu hidoasa. Ideea de simplism e buna, dar aici au dat cu oistea-n gard. Dar, pe de alta parte, Toyota n-a excelat mai deloc la capitolul design.
    16 8
  • La poza 23 zici ca i s a topit bordu sau ca a cascat gura si scoate limba la tine.
    9 7
  • gtrazvan
    Ce stie taranul ce e sofranul.
    5 5
  • ADRIAN FLORARU
    mai baieti cred ca astia care vrb urat de rav,sant aia SARACI sau INVIDIOSI.... asa de mult cunosc uni brendul asta ca a rupt RATB.U in 2ua sau dupa caz RATA..... (scz pt cei cunoscatori)
    2 4
  • Manuel
    Pozele sunt orientative . Cand a aprut Rav4 am facut un drivetest, si intr-adevar nu mi-a placut, era cam inghesuita si bordul ala ... strica tot aspectul inerior. Dar din cate stiu de la cunostintele mece care conduc Toyota, sunt masini destul de bune si fiabile, asa ca inainte sa imi dau o parere, sincer, abia astept sa ajunga si la noi sa pot face test cu noul model, care avand peste 4500 cm lungime, cred ca va fi mai spatioasa, iar dupa cum zic cei de aici ca dotarile vor fi mai multe decat la modelul precedent, merita vazuta, zic eu.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru