Noutăți în gama Opel Crossland X: motor diesel de 120 CP și transmisie automată cu 6 trepte. În România, de la 17.500 de euro

de Cornel Șocariciu
Sambata, 27.10.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Opel introduce în gama Crossland X o nouă motorizare diesel. Cel mai mic SUV dezvoltat de constructorul german poate fi comandat cu un motor de 1.5 litri de 120 CP. În România, versiunea pleacă de la 17.540 de euro.

În ultimele luni, Opel a făcut o mulțime de modificări în gama de motorizări disponibilă pe SUV-urile din ofertă, iar trecerea la noul ciclul de testare WLTP este motivul principal pentru această strategie.

La jumătatea anului vă anunțam că micuțul Crossland X primește o motorizare diesel de 1.5 litri și 102 CP. Acum, reprezentanții Opel vin cu o ofertă ceva mai potentă. Același motor de 1.5 litri diesel este oferit și într-o versiune de 120 de cai putere și 300 Nm. În plus, producătorul german anunță că noua versiune este disponibilă exclusiv cu o cutie automată cu 6 trepte. Consmul anunțat de producătorul german este de 4.4 litri/100 de kilometri în modul urban, 3.8 litri/100 de kilometri în afara orașului și 4.0 litri/100 de kilometri în regim mixt.

Pentru a putea primi omologarea Euro6d-Temp, unitatea diesel a fost dotată și cu sistemul de tratare a gazelor de eșapament pe bază de uree.

Pe piața din România, versiunea Crossland X echipată cu motorul diesel de 120 CP și transmisia automată cu 6 trepte pleacă de la 17.540 de euro.

Totodată, în premieră în gama Crossland X, clienții vor putea alege o tapițerie din piele și scaune certificate AGR.

Comentarii (4)

  • Prince Mohamed Parish vounthe
    ''din cate stiu eu modelul Opel Crossland-x este bazat pe un Citroen c3-Aircross deci este un Model PSA :p :p
    1 7
  • Fara alehas
    @ Prince Mohamed Parish vounthe
    Asa e, stii ceva. Primul diesel Citroen pe cand tu nu erai :
    https://momenteistorice.ro/istoria-primelor-masini-diesel-de-serie/
    5 0
  • mircea badea
    dizal..cah!
    5 9
  • Deci DIESEL! :D Se pare ca e un NOU Diesel? :D

    YESSSS!
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru