Novitec Rosso modifica Ferrari 599 GTB Fiorano

De Iulian Cazacu
Publicat Sambata, 27.02.2010
Tunerii de la Novitec Rosso vor prezenta la Geneva proiectul Race 848, care are la baza modelul 599 GTB Fiorano de la Ferrari.

Esential

3.4 secunde ii sunt necesare lui Race 848 sa ajunga de la 0 la 100 km/h.

Novitec Rosso prezinta proiectul Race 848 la Salonul Auto de la Geneva. Italienii au efectuat schimbari atat la exteriorul lui 599 cat si la interior, dar mai ales la motor, transmisie si suspensie. Indicativul 848 din numele acestui pachet de tuning se refera la puterea dezvoltata de motor in urma modificarilor.

Motorul V12 a primit un kit de supraalimentare cu doua compresoare mecanice si produce acum 848 CP, fata de 611 CP ai modelului original. Motorul a mai primit si un set de injectoare high flow, un nou filtru de aer, noi parametrii de injectie, un set de intercoolere aer-apa si un traseu de evacuare din inox. Novitec Rosso sustine ca modelul lor accelereaza de la 0 la 100 km/h in 3.4 secunde si poate ajunge la o viteza maxima de peste 336 km/h.

La exterior tunerii italieni au modificat barele fata si spate si pragurile. Astfel, bara fata a primit un splitter nou, bara spate include un nou difuzor de aer si pragurile sunt prevazute cu canale care duc aer rece la discurile de frana ale rotilor spate.

Sistemul de franare a fost dezvoltat in colaborare cu Brembo si suspensia este conceputa integral de Novitec Rosso.

Jantele rotilor fata sunt concepute tot de Novitec Rosso, si au 20 inch pe fata si 21 pe spate. Toate cele patru roti sunt completate de anvelope Pirelli P Zero. Race 848 e vopsit in doua nuante, alb mat si gri pentru capota si plafon. De remarcat la interior, pe langa volanul din fibra de carbon imbracat in piele sunt si padelele mai mari pentru schimbat vitezele, tot din fibra de carbon, ce comanda o cutie de viteze F1-Superfast cu sase rapoarte.

Via | Autoblog.com

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru