Nu iese fum fără foc: primele imagini oficiale cu noul Ferrari LaFerrari Aperta

de Bogdan Mirică
Marti, 05.07.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ferrari a dezvăluit primele imagini oficiale ale modelului LaFerrari Aperta, varianta decapotabilă a hipercarului italian.

După multe speculații și o serie de imagini spion, Ferrari a decis să facă lumină în cazul celei mai rapide decapotabile pe care a creat-o vreodată: varianta decapotabilă a modelului LaFerrari, denumită Aperta. Italienii au dezvăluit mai multe fotografii cu roadsterul care va fi produs într-un număr extrem de limitat.

Constructorul din Peninsulă nu a dat informații despre numărul unităților pe care le va asambla sau despre performanțele supercarului. Au existat însă mai multe voci care au afirmat că întreaga producție LaFerrari Aperta a fost deja vândută, iar mașina va fi expusă doar de dragul fanilor, cu ocazia Salonului Auto de la Paris, în toamna acestui an.

Urmareste Automarket
Noul La Ferrari Aperta va fi disponibil fie cu un acoperiș retractabil din fibră de carbon, fie cu unul textil.

De propulsie se va ocupa același ansamblu hibrid, cu un motor V12 pe benzină și unul electric, capabile să livreze împreună 963 de cai putere. Ferrari a dat asigurări că și rigiditatea structurii a fost îmbunătățită pentru a oferi aceeași ținută de drum impecabilă. Până și aerodinamica a fost revizuită pentru a oferi același coeficient la viteze mari, cu acoperișul coborât.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru