Nu va exista versiune AMG pentru Mercedes GLK

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 29.01.2008
Oficialii AMG au declarat ca nu se gandesc la o versiune de performanta pentru Mercedes GLK.

Desi abia s-a lansat in prima luna a acestui an, despre crossover-ul Mercedes GLK au si inceput sa circule zvonuri privind o posibila versiune de performanta. In acest moment Mercedes este recunoscut ca fiind un constructor cu mare inclinatie spre versiuni de performanta, majoritatea modelelor existente in acest moment pe piata beneficiind de o alternativa potenta AMG.

Pentru a spulbera zvonurile care au circulat, oficialii Mercedes au anuntat ca nu va exista o versiune potenta pentru GLK. Potrivit presedintelui AMG, Volker Mornhinweg, in acest moment nu este loc pentru inca un SUV de performanta, actualele ML si G-Klasse suplinind toate cerintele publicului.

Mornhinweg a explicat ca inainte de a cheltui milioane pentru dezvoltarea unei versiuni de performanta, AMG trebuie sa cantareasca cu atentie si sa decida daca masina respectiva se poate inscrie in filosofia brandului. Presedintele a recunoscut si ca portofoliul tunerului este in acest moment foarte incarcat.

via: MotorAuthority

Comentarii (2)

  • GLK
    Eu sincer nu cred ca mai era nevoie si de GLK. Erau suficiente ML si GL. Dar poate studiile lor de piata au demonstrat ca e nevoie de el. Oricum e un model de Mercedes care nu-mi prea place din punct de vedere estetic!
    0 0
  • stire mai veche
    la voi
    parca au zis ca AMG nu mai fac modele de performanta si doar se ocupa de partea estetica...razboiul cu caii putere sau goana dupa caii putere...nu mai stiu cum se numea stirea
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru