Numai 3360 sunt norocoase: Nissan lansează ediția limitată Qashqai Black Edition

de Mircea Meşter
Miercuri, 06.07.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Doar 3360 de clienți europeni vor avea ocazia de a-și împodobi garajul cu un Qashqai Black Edition, o versiune specială construită în ediție limitată a SUV-ului japonez.

Timpul trece repede în lumea auto. Nissan Qashqai are deja doi ani și jumătate de când e prezent pe piață în a doua sa generație, iar japonezii încearcă să-și împrospăteze modelul oferind o ediție specială limitată a acestuia. Denumită oficial Qashqai Black Edition, versiunea vine cu elemente estetice distinctive, cu dotări de vârf incluse și va fi construită în doar 3360 de exemplare "împrăștiate" în toată Europa.

Noua ediție specială Black Edition este construită pe baza versiunii de echipare de top Tekna și vine cu elemente estetice și practice disponibile standard exclusiv pe această variantă. Plafonul panoramic cu plafon retractabil, jantele din aliaj de 19 inch Ibiscus vopsite în negru și placile de praguri dedicate sunt câteva dintre acestea. În plus, Qashqai Black Edition oferă tapițerie din piele, faruri LED, sistem de asistență la parcare cu vedere 360° și NissanConnect, sistemul multimedia semnat de marca japoneză. Evident, pachetul de siguranță Nissan Safety Shield, care conține sisteme active și pasive cu rol de asistență a șoferului (frână automată, asistent de unghi mort, asistent la părăsirea benzii de rulare) face parte și el din lista de elemente oferite pe versiunea specială a SUV-ului compact japonez.

Fiecare dintre viitorii 3360 de clienți care vor intra în posesia unui exemplar Qashqai Black Edition va putea să aleagă între cele două motorizări diesel disponibile (1.5 de 110 CP și 1.6 de 130 CP), transmisia urmând să fie manuală cu șase trepte (4x2 sau 4x4) ori automată X-Tronic (exclusiv 4x2). Foarte interesant, deși numele versiunii ar putea indica o mașină complet neagră, Nissan oferă alternative.

Astfel, dacă nu sunteți convinși că nuanța Pearlescent Black Metallic este ceea ce căutați, Qashqai Black Edition poate fi comandat și într-o variantă Pearl White în care panourile de caroserie vor contrasta cu restul apendicelor estetice disponibile pe modelul nipon.

via Nissan

Comentarii (2)

  • Cristi
    Daca inca nu poti oferi 4x4 impreuna cu o transmisie automata in anul 2016, degeaba Black Edition.
    5 1
  • Deci este o Tekna cu niste jante negre tot de 19 si praguri. Nu se intelege ce este diferit fata de versiunea standard Tekna. Poate doar pretul :) ceva mai mare, probabil!
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru