O cafenea din Bucuresti are mobilier din piese BMW

De Sebastian Toma
Publicat Sambata, 27.06.2009
Un artist din Bucuresti a mobilat terasa unei cafenele cu ajutorul unor piese BMW. Cafeneaua are rolul de a sublinia beneficiile reciclarii si ale protectiei mediului.

Desi pare greu de crezut, o cafenea din Bucuresti a reusit sa creeze o oaza de liniste in aglomeratia orasului cu ajutorul unor piese BMW. Conceptul de la care a plecat aceasta cafenea a fost unul simplu: construirea obiectelor de mobilier pe baza de piese reciclate. Astfel, Alex a creat cateva hamace cu ajutorul unor piese BMW casate. Acestea sunt amplasate pe un spatiu de aproape 15 metri patrati, aflat in mijlocul naturii.

Alex, creatorul acestor piese de mobila, este artist plastic si i-a venit ideea acestor hamace in luna februarie. Printre piesele folosite putem enumera planetare, volante si injectoare, iar numarul acestora se invarte in jurul a 30. Planetarele au fost folosite pentru a crea structura principala a mobilei, pe cand injectoarele si volantele au fost folosite pentru crearea detaliilor. Proiectul a inceput in luna mai, iar realizarea acestuia a durat aproape 30 de zile, intreaga manopera fiind realizata de Alex.

Taguri: BMW, cafenea, piese BMW

Comentarii (6)

  • enoeht
    Ce fel de muzica...
    ...ne incanta la aceasta cafenea deosebita? Prietenii stiu de ce intreb :P
    7 1
  • razvan
    @enoeht
    am fos, e fain, iar despre muzica nu am decat cuvinte de lauda.... metallica, queen, gotan project parca.. deci momentan fara dusmani si valori :))
    8 2
  • Crysty
    Idee
    Foarte tare frate!
    Mi se pare ceva unic si creatie proprie !
    Un model de urmat!
    4 2
  • interesant
    ...dar stati sa vedeti cand o sa inceapa sa se roseasca de rugina .. :))
    2 2
  • La dracu
    Bukarest Motor Werke !
    5 1
  • locatie?
    stie cineva adresa cafenelei?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru