O firmă olandeză de taxi vrea să-și vândă flota de Tesla Model S: mașini cu 200.000 km la bord și prețuri de 40.000 de euro

de Petre Barac
Luni, 18.12.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
O firmă de taxi cu sediul în Amsterdam se pregătește să își reînnoiască flota și vrea să vândă câteva zeci de Tesla Model S pe care le are în posesie.

Olanda este cunoscută ca una dintre țările cu cele mai multe Tesla folosite în activitatea de taximetrie, un exemplu pe care doresc să-l urmeze și state ale lumii.

O firmă de taxi din Amsterdam vrea să continue acest trend și să achiziționeze o întreagă flotă de mașini Tesla noi. Până să ajungă acolo, olandezii au scos la vânzare câteva zeci de Tesla Model S vechi pe care le au în dotare.

Mașinile au peste 200.000 de kilometri la bord, prețuri de circa 40.000 de euro fiecare, iar firma susține că fiecare dintre ele a fost întreținută corespunzător chiar de Tesla începând de la înmatricularea din 2014. Proprietarul flotei se așteaptă ca mașinile sale să ajungă în toată Europa.

Un număr important de Tesla folosite ca taxi-uri este și în Dubai, unde 50 de mașini au fost livrate în acest an, urmând ca alte 150 de modele electrice să apară în orașul arab până în 2019.

Via Carscoops

Comentarii (8)

  • " De ce sa-ti cumperi Tesla S la mana a doua, cand poti achizitiona Tesla 3 nou, am ajuns cosul de gunoi al olandezilor " ?
    21 10
  • nu. nu am ajuns..... suntem de mult ;) Lasa ca iti iei tu model 3 nou nout, si cu ceva dotari la 50-60k Euro
    10 2
  • Marian
    Pe aceeasi logica: De ce sa-ti iei BMW SH cand poti lua Logan nou ? Am ajuns cosul de gunoi al germanilor ca sa le importam toate jafurile ???
    16 4
  • Bravo Marian, ești foarte perspicace. Deci ti-ai cumpăra o Tesla uzată ?
    6 2
  • Interesanta abordare, vand Tesla S la peste 200k km pentru a cumapara Tesla 3 de banii aia. Pentru ei sau S sau model 3 fac exacta acelasi lucru. Taxe mai mici, consum mai multin, profit mai mare.
    5 0
  • Vai de stire importanta! O firma vinde cateva zeci de Tesle! Cam multa reclama pentru firma asta. Zic.
    3 4
  • Pai da...
    Pai le vand, ca cine stie in ce stare mai sunt acumulatorii, sau ma rog, cine stie cat costa inlocuirea lor, ca doar nu ii inlocuiesti in spatele blocului.
    13 1
  • Mda 40000masina si 40000 inlocuirea bateriilor sau sa cumpar vreo 10000 telefoane sa la folosesc la masina..stie cineva care i cel mai ieftin teefon cu li ion de pe piata?poate obtin ceva discount la cantitatea asta..da oare mi or ajunge?da mecanicu ilie stie sa le lege sau invata si el pe masina mea? HI hi hi si uite asa am l6at o masina de 200000km la pret de una si jumatate de noua...afacere romaneasca(era sa zic olteneasca)..da nu mai bine stau eu cu euro4 al meu?da ,da stai ca vine taxa auto 2018..ba pai mai bine nu i trimetem la metrou pe toti? Ha ha ha
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru