O nouă definiție a luxului: primele imagini cu Range Rover SVAutobiography facelift

de Cornel Șocariciu
Marti, 28.11.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Land Rover lansează Range Rover SVAutobiography facelift în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles. Trei motorizări sunt disponibile, iar interiorul a fost pregătit de divizia Special Vehicle Operations.

Land Rover a publicat primele imagini și a oferit și primele informații despre Range Rover SVAutobiography facelift. Modelul constructorului britanic va fi prezentat oficial în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles, eveniment programat să își deschidă porțile pentru jurnaliști în 29 noiembrie.

Range Rover SVAutobiography facelift va fi disponibil doar în varianta cu ampatament mărit și va putea fi comandat alături de trei motorizări. Britanicii pun la dispoziția clienților un diesel de 4.4 litri și 340 de cai putere, un propulsor pe benzină de 5.0 litri și 510 cai putere sau un sistem de propulsie plug-in hybrid de 404 cai putere. Acesta din urmă integrează un motor pe benzină cu patru cilindri de 2.0 litri care produce 300 de cai și un motor electric de 85 de kWh. Versiunea hibridă poate rula electric pentru circa 50 de kilometri.

Varianta Range Rover SVAutobiography facelift a fost dezvoltată cu ajutorul diviziei Special Vehicle Operations (SVO). Clienții viitorului model britanic se vor bucura de scaune spate individuale "Exclusive Class".

Acesta pot fi înclinate cu maximum 40 de grade, iar spațiul pentru picioare ajunge la peste 1.2 metri. Majoritatea funcțiilor vor putea fi controlate cu ajutorul consolei centrale fixe, inclusiv închiderea portierelor.

Tot pentru pasagerii din spate, britanicii au pregătit măsuțe speciale, două ecrane de 10 inch și un frigider care poate "înghiți" două sticle de vin sau patru sticle de 600 de ml. Pentru ca bagajele să fie încărcate sau descărcate cu și mai multă ușurință, podeaua portbagajului este acum acționată electric.

Land Rover a anunțat și prețul de pornire pentru piața din Marea Britanie. Versiunea diesel pleacă de la 167.850 de lire, echivalentul a 188.100 de euro. Vârful de gamă este reprezentat de varianta pe benzină. Prețul în Marea Britanie va porni de la 177.000 de lire, echivalentul a 198.360 de euro.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru