Salonul Auto de la Geneva 2017

O nouă imagine a modelului Opel Crossland X trădează asemănările cu Mokka X

Publicat Luni, 16.01.2017
de Bogdan Mirică
Comenteaza 1
O nouă imagine a modelului Opel Crossland X trădează asemănările cu Mokka X - Poza 1
Opel a dezvăluit o nouă imagine teaser a viitorului Crossland X, SUV-ul său compact care se va duela cu Nissan Qashqai și Volkswagen Tiguan.

Anul acesta va fi unul extrem de important pentru Opel, care a lansat ofensiva ”7 în 17”. Asta înseamnă că va lansa șapte modele noi în decursul anului care abia a început. Mai mult, ofensiva germanilor presupune 29 de modele noi în intervalul 2016-2020.

Până când vom face cunoștință cu toate produsele promise de constructorul din Ingolstadt, primim ocazia de a mai vedea o frântură din designul viitorului Crossland X. Pentru cei care nu s-au obișnuit cu numele SUV-urilor Opel, Crossland X va fi un crossover compact, rival pentru Nissan Qashqai, Renault Kadjar și Volkswagen Tiguan.

Noul teaser dezvăluit astăzi trădează aspectul frontal al modelului, inspirat serios din liniile fratelui mai mic, Mokka X, revizuit în cursul anului trecut.

Urmareste Automarket
”Clienții își doresc mașini cu mai multă emoție.
Prin Crossland X vom îndeplini aceste așteptări, amestecând avantajele unui SUV cu designul aventuros. Crossland X se va plia pe stilul de viață urban, ceea ce înseamnă că va fi agil în trafic și va oferi siguranță. Crossland va fi o mașină pentru oamenii care își doresc o viață cu influențe rurale, chiar dacă ei locuiesc în oraș. Este pentru acei oameni care cresc roșii sau alte legume pe acoperișuri sau pentru cei care au copii și au nevoie de spațiu”
, a declarat Tina Muller, directorul de marketing Opel. 

via auto.blog.rs


Comentarii (1)

  • Peugeot cu caraserie, interior și motoare de ...Opel sau Chevrolet.
    2 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru