Salonul Auto de la Frankfurt 2015

O nouă imagine cu Infiniti Q30, compacta premium japoneză

Publicat Joi, 27.08.2015
de Bogdan Mirică
Comenteaza 7
O nouă imagine cu Infiniti Q30, compacta premium japoneză - Poza 1
Infiniti va dezvălui noul Q30, primul său model compact poziționat în segmentul premium, cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt. Până atunci, o nouă imagine trădează designul final.

La mijlocul acestei veri, Infiniti a decis să ne ofere prima imagine oficială a noului Q30, modelul compact care se va înscrie în segmentul premium alături de rivali precum BMW Seria 1, Audi A3 și Mercedes A-Klasse.

Infiniti Q30: prima imagine oficială cu noul rival al lui BMW Seria 1 și Audi A3

La numai o lună de atunci, o altă imagine cu modelul japonezilor își face apariția în presă. De această dată o fotografie surprinsă într-o broșură de presă trădează profilul noului Q30. Sculptural, cu linii fluide și plăcute, linia laterală continuă formele rotunjite ale părții frontale, inspirând totodată dinamism. Ultimul rând de montanți va avea o formă distinctă, iar suprafața vitrată va beneficia de contur cromat.

Urmareste Automarket
Modelul compact va fi fabricat la Sunderland, în Regatul Unit, unde Nissan produce popularul Qashqai și alte mașini din oferta sa.

Având în vedere parteneriatul dintre Daimler și Alianța Renault-Nissan, noul Infiniti Q30 va prelua de la Mercedes actualul motor de 2.2 litri, capabil să ofere 170 de cai putere și 400 de Nm.

El va fi asociat transmisiei automate cu șapte trepte, existentă deja în gama Nissan.

via carscoops


Comentarii (7)

  • MuresMures
    un fel de Mazda mai scump
    7 6
  • Parca e o Mazda 3, iar ca motorizare tot 2.2 diesel :)).
    Oricum e ok masina.
    8 5
  • Mitica Blajinul
    Partea din fatza arata ca o Mazda premium.Motor de la Mercedes intr-un infiniti? Unii arzice ca este blesfamie, dar Nissan a facut alegerea asta.Oare de ce? Si apropos de super masina mazda, care terfeleste totul.Priviti aici:https://www.youtube.com/watch?v=KiFria6nCoc
    9 12
  • Pamantul catre Luna
    Mazda NU este premium, Infiniti e premium. Oricat de fan Mazda ai fi, incearca realismul si mai putina fantezie.

    PS : Mazda 6 e cea mai frumoasa din segment, de acord. Dar atat ! Chestiune de gust !
    13 3
  • Mitica Blajinul
    Se stie clar ca mazda nu este premium,dar sunt unii care sustin contrariul.Si nu sunt fan mazda.
    7 7
  • Pamantul care Luna!
    Pacat ! Eu sunt fan Mazda si Infiniti deopotriva pentru ca ma regasesc in filosofia lor de marci dinamice, plus ca fac masini bune pe fiecare segment pe care-l reprezinta.

    Dar ce spui tu e tras de par; n-are nicio treaba cu realitatea.

    Ca e unul sau altul care vrea sa creada, e problema lor, dar intentia producatorilor e clara. Ei stiu foarte bine ce au vrut sa creeze si unde sa se incadreze pentru a scoate profitabilitate. Pentru ca pana la urma este o afacere, nu o opera de caritate. Mazda nu-ti ofera nimic moca si este intr-un cu totul alt segment de PRET fata de Infiniti.
    Platesti, dar stai in fata! Bravo Infiniti !
    8 2
  • Mitica Blajinul
    Mi se pare mie, sau tu esti nou pe aici? Dupa comentariile tale ,sunt sigur ca esti nou, si ,probabil nu ai apucat sa citesti ce a scris mafia,ivanoff.nedelcu,etc.Sunt una si aceeasi persoana. Comentariile mele sunt in stilul caracteristic al celui mai auto guy de pe meleagurile lui Bucur!
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru