O nouă imagine teaser cu viitorul cap-tractor Tesla: prezentarea oficială are loc în 16 noiembrie

de Cornel Șocariciu
Luni, 06.11.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Tesla a trimis invitațiile pentru evenimentul dedicat prezentării noului cap-tractor. Viitorul produs Tesla va putea fi admirat începând cu 16 noiembrie.

Tesla a publicat o nouă imagine teaser cu viitorul cap-tractor. Fotografia a fost utilizată de americani în cadrul invitației oficiale, însă nu a fost însoțită și de o serie de detalii noi. Viitorul cap-tractor Tesla este unul electric și promite o autonomie cuprinsă între 320 și 480 de kilometri.

Evenimentul de prezentare va avea loc în 16 noiembrie în cadrul centrului de design Tesla din Hawthorne, California. După cum probabil vă amintiți, evenimentul dedicat prezentării noului cap-tractor fusese programat inițial pentru 26 octombrie, însă a fost amânat din cauza problemelor de producție apărute la Model 3.

"Lansarea Tesla Semi va avea loc în 16 noiembrie. Alocam resurse pentru a rezolva problemele de producție la Model 3 și pentru a crește producția de baterii pentru Puerto Rico și alte regiuni afectate", a declarat Elon Musk în momentul în care a decis amânarea prezentării noului cap-tractor.

Cu detalii complete despre noul produs Tesla vom reveni în 16 noiembrie.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru