Salonul Auto de la Geneva 2017

O picătură de retro: primele teasere cu Ssangyong XAVL Concept, un SUV cu 7 locuri inspirat din clasicul Korando

Publicat Luni, 20.02.2017
de Daniel Popescu
Comenteaza 2
O picătură de retro: primele teasere cu Ssangyong XAVL Concept, un SUV cu 7 locuri inspirat din clasicul Korando - Poza 1
O picătură de retro: primele teasere cu Ssangyong XAVL Concept, un SUV cu 7 locuri inspirat din clasicul Korando - Poza 2
O picătură de retro: primele teasere cu Ssangyong XAVL Concept, un SUV cu 7 locuri inspirat din clasicul Korando - Poza 3
O picătură de retro: primele teasere cu Ssangyong XAVL Concept, un SUV cu 7 locuri inspirat din clasicul Korando - Poza 4
SSangyong va prezenta în martie la Geneva conceptul unui SUV cu 7 locuri cu un design inspirat din modelul Korando din anii '90.

SsangYong a dezvăluit primele planuri pentru Salonul Auto de la Geneva, de care ne mai despart doar două săptămâni. Constructorul sud-coreean a dezvăluit că va prezenta în Elveția un nou concept, botezat Ssangyong XAVL, care prefațează posibilă lansare a unui SUV cu 7 locuri.

Numele său este un acronom de la eXciting Authentic Vehicle Long, iar producătorul afirmă că designul este inspirat din clasicul model Korando din anii '90 pentru a oferi un model care combină avantajele unui SUV cu aspectele practice ale monovolumelor.

Urmareste Automarket
Până la lansarea oficială, SsangYong a prezentat câteva teasere, inclusiv cu interiorul conceptului, care dezvăluie un display digital modern.
În plus, conceptul este echipat cu sisteme de protecție pentru pietoni și pasageri și utilizează atât motoare pe benzină, cât și unități de propulsie diesel.

SsangYong nu a furnizat informații concrete despre dimensiuni, însă a precizat că este vorba despre un SUV de nivel mediu, iar publicația britanică Autocar afirmă că o versiune de producție ar putea apărea cel mai devreme în 2020 pentru a rivaliza cu modele precum Skoda Kodiaq sau Nissan X-Trail.

Via Ssangyong, Autocar


Comentarii (2)

  • Gigi Dioda
    "clasicul Korando"... maine-poimaine auzim si de "opulentul Trabant", "frumosul Multipla" sau, de ce nu, "impozantul Lastun"
    2 1
  • Primul model de Korando avea, intr-adevar, niste linii clasice pentru ca nu era altceava decat o licenta de Jeep. Al doilea model pastra ceva din aceste linii (faruri rotunde, capota trapezoidala cu baza mica in jos). A treia generatie chiar nu mai aminteste deloc de trecutul Jeep al modelului, iar Conceptul prezentat de voi, tocmai cu aceasta aIII-a generatie seamana..... Prin urmare, nimic clasic!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru