O Skoda Fabia mai ecologica la Frankfurt

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 31.08.2007
Skoda a anuntat ca va aduce la Frankfurt inca doua noi premiere: Fabia Greenline si conceptul Fabia Scout.

Skoda anunta noi premiere pentru Frankfurt. Dupa ce a recunoscut public ca va aduce la Frankfurt varianta break a modelului de clasa mica Fabia, Skoda a anuntat ca va prezenta la salonul german inca doua noi premiere: Fabia Greenline si Fabia Estate Scout.

Skoda se pregateste si ea sa intre pe piata vehiculelor economice cu Fabia Greenline, o versiune echipata cu un motor asemanator celor introduse de Volkswagen in linia Bluemotion. Performantele versiunii Greenline sunt impresionante: un consum de 4.1 litri/100 km si emisii CO2 de 110 g/km.

Noul minicrossover pe care Skoda intentioneaza sa-l marcheteze in Europa se va numi Fabia Scout si va fi anticipat de un concept la Frankfurt. Acesta va beneficia, asemeni modelelor Roomster si Octavia Scout, de tractiune fata si o serie de modificari care sa ii ofere un aspect de off-road-er. Potrivit unor informatii neoficiale aceasta versiune ar urma sa debuteze undeva la mijlocul lui 2008.

Comentarii (1)

  • prudentul
    si voi ?
    "...Skoda intentioneaza sa-l marcheteze in Europa..."

    Bogdan, las-o incolo.

    PS: Pentru maine mi-am targhetat marchetarea a 2 DVD-R-uri, sa pun niste muvi-uri pe care sa le playez seara, dupa serviciu.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru