Oettinger modifica Volkswagen Scirocco

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 02.10.2008
Oettinger a dezvoltat un pachet pentru Volkswagen Scirocco.

Tunerul german Oettinger legaturi mai vechi cu Volkswagen si al sau model Scirocco, acesta modificand in trecut ambele variante ale modelului. A treia generatie Scirocco a primit si ea atentia celor de la Oettinger, fiind dezvoltat un kit pentru aceasta.

Scirocco a primit un kit de caroserie mai agresiv, precum si extensii ale pragurilor laterale. Modelul este echipat cu jante Oettinger de 20 inch, o evacuare din otel inoxidabil si un difuzor integrat in bara spate.

Pentru interiorul lui Scirocco au fost dezvoltate ornamente din fibra de carbon, pedale din aluminiu si ornamente pentru praguri din inox.  

Inginerii Oettinger au reprogramat unitatea ECU astfel incat motorul TFSI de 2.0 litri al lui Scirocco dezvolta acum 240 cai putere, pe cand motorul TSI de 1.4 litri dezvolta 200 CP. Acestia nu s-au oprit aici si au anuntat un pachet de tuning care va fi lansat peste cateva luni, cu ajutorul caruia motorul TFSI de 2.0 litri va dezvolta 350 CP si 470 Nm. 

Printre alte imbunatatiri putem mentiona suspensia reglabila si pachetul de frane de dimensiuni mai mari.

Via | WorldCarFans

Comentarii (3)

  • Nice
    super tare arata
    0 0
  • ascona
    super tare
    superba atat estetic cat si tehnic. 1.4TSI de 200 CP e treaba
    0 0
  • rf
    e cea mai reusita masina de la Volkswagen, iar tunningul fin o avantajeaza din plin.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru