Ofertă specială pentru Audi TT: pachet S Line Competition cu motor turbo de 2.0 litri şi 230 CP

de Daniel Popescu
Vineri, 23.09.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Versiunile coupe şi cabrio ale lui Audi TT sunt disponibile acum şi cu pachetul special S Line Competition, care aduce câteva noutăţi de design alături de motorul turbo de 2.0 litri şi 230 CP.

Audi TT este prea banal pentru tine? Constructorul german a găsit soluţia potrivită pentru a rezolva această problemă, prin lansarea unui pachet special numit S Line Competition.

Disponibil atât pentru versiunea coupe, cât şi pentru cabrio, pachetul special include câteva îmbunătăţiri estetice interesante, cea mai importantă fiind aripa spate proeminentă. Pe lângă aceasta, există o serie de noutăţi precum finisajul negru lucios pe anumite componente, inclusiv pe grilă şi pe jantele de 19 inch.

Urmareste Automarket
Din păcate, există un singur motor la dispoziţie, şi anume o unitate turbo de 2.0 litri cu 4 cilindri care dezvoltă 230 de cai putere şi un cuplu de 370 Nm livrat unei cutii de viteze manuale cu 6 trepte. De asemenea, ambele versiuni beneficiază şi de o suspensie mai sportivă care permite scăderea gărzii la sol cu 10 milimetri comparativ cu versiunea clasică.

La interior se remarcă deja popularul Audi Virtual Cockpit, compus din ecranul cu o diagonală de 12.3 inch, dar şi scaunele sport cu tapiţerie din piele şi Alcantara.

Opţional, poţi alege şi tapiţeria din piele Nappa. Audi TT S Line Competition va fi disponibil la vânzare în Europa spre finalul acestui an.

Via Audi

Comentarii (1)

  • in promotie este inclusa si puntea spate rigida?! altfel n-are nici un farmec...
    1 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru