Off-road umanitar in satele izolate din Buzau

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 13.12.2007
35 de masini de teren vor pleca intr-o misiune umanitara, cu jucarii si dulciuri, in satele izolate din judetul Buzau.

Esential

35 de masini de teren vor participa la actiunea initiata de Off-Road Adventure Romania.

In perioada 15-16 decembrie 2007, Off-Road Adventure Romania organizeaza actiunea umanitara „Sarbatorile gasesc drum spre casa ta” pentru locuitorii a sapte sate izolate apartinand comunei Chiliile, judetul Buzau.

Caravana umanitara, formata din 35 de masini de teren, echipate sa faca fata unei incercari deosebite, va pleca din Bucuresti, in dimineata zilei de 15 decembrie 2007 si va avea ca scop distribuirea de produse de stricta necesitate, dulciuri si jucarii in satele Chiliile, Glodu-Petcari, Poiana-Pletari, Crevelesti, Budesti, Ghiocari si Trestioara.

Traseul catre aceste catune va fi foarte dificil, in conditii de ploaie sau de ninsoare abundenta, drumul de caruta, singura cale de comunicare pentru localnici, devenind impracticabil. Cele sapte sate au un numar total de 814 locuitori, preponderent batrani, din care peste 75% traiesc la limita subzistentei.

Caravana „Sarbatorile gasesc drum spre casa ta”, continua traditia initiata in anul 2000 de clubul Off-Road Adventure de a organiza actiuni umanitare pentru locuitorii unor comunitati izolate din Romania.

Clubul Off Road Adventure se poate lauda si cu o bogata experienta sportiva, reusind sa obtina performante notabile in competitiile sportive interne si internationale (Harghita Trophy ’98, Trial Cugir, Trial Campina, Trial Sinaia 2001, Carpat Trophy, 4x4 Extrem, Shumen, Bulgaria, Extrem Adventure 2002 si 2003, Apuseni Trophy 2002, Transilvania Adventure Trophy, cupa Clujului, Transilvania Adventure Trophy 2005 si 2006, Evros Adventure trophy 2006 si 2007, Grecia).

In 2005 si 2006, clubul Off- Road Adventure Romania a ocupat locul intai, pe cluburi, in Campionatul National de specialitate, organizat de Conventia Cluburilor de Off-Road din Romania, iar titlul national a fost detinut, pentru sezonul 2004-2005, de catre sportivii sai.

Comentarii (5)

  • da
    Asta da aventura !!! Felicitari !!!
    0 0
  • Pogonici
    Foarte Tare
    Ma mir ca cineva in ziua de azi mai are timp de astfel de actiuni. Sincere felicitari!!!
    0 0
  • Victor
    Bravo
    In fiecare an au facut asta. Bravo lor.
    0 0
  • in loc
    in loc de bannerul cu nivea cu aventura in mijlocul arabiei, mai bine sponsorizau o canpanie de asta.
    felicitari
    0 0
  • foxman
    felicitari
    Bravo baieti!!!! Va felicit pentru ceea ce ati facut. Nu asteptati lauri sau felicitari ci bucuratii pe cei nevoiasi. Sper ca rezultatul sa fii fost pe masura asteptarilor. Inca o data bravo celor inimosi.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru