Off-roader cu acte: Mercedes-Benz Clasa E All-Terrain devine 4x4²

de Cornel Șocariciu
Vineri, 21.07.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Un inginer german a transformat un Mercedes-Benz Clasa E All-Terrain într-un vehicul demn de particula "4x4²". Oficialii constructorului au fost impresionați și iau în calcul lansarea unei serii limitate.

Mercedes-Benz a început nebunia modelelor speciale de off-road cu G63 AMG 6x6. A urmat G500 4x4², iar mai apoi diverși tuneri s-au gândit să facă rivali pentru aceste vehicule produse în serie limitată.

Și uite așa, inginerul Jurgen Eberle s-a gândit să transforme propriul Clasa E All-Terrain într-un vehicul de off-road pur-sânge. Conform informațiilor, modelul german a primit punți pe portale, o gardă la sol care acum măsoară peste 400 de milimetri și anvelope dedicate ieșirilor în teren accidentat.

Astfel, numele germanului a primit din partea lui Jurgen și particula 4x4². Sub capota lui Mercedes-Benz Clasa E All-Terrain 4x4² se află un motor pe benzină de 3.0 litri.

Partea și mai interesantă abia acum sosește. Publicația germană Auto Bild spune că șefii Mercedes-Benz au fost impresionați de Clasa E All-Terrain 4x4², iar acum ar exista planuri pentru dezvoltarea unei serii limitate.

Via | AutoExpress

Comentarii (4)

  • Minutul 1:14 din video. Roata spate atinge pragurile...
    1 4
  • Domnule Shockariciu, ce sunt acelea punti portale? Poate ati vrut sa spuneti punt portal sau puntii PE portale .... Dar, in fine, stiti ce sunt acelea? Sau ati tradus din nou nefericit un text senzational?! Si caroseria? Cum este? A rasmas autoportanta sau a primit si sasiu ....
    6 3
  • babacloanta
    @ fopel

    la minutul 2:50 se vede cum suspensia spate isi face cursa si roata nu atinge pragul...ce-i drept e foarte aproape dar daca constructorul face o serie limitata probabil ca va elimina aceasta problema:))
    6 0
  • Are o alura mult mai agresiva si fluida decat orice SUV (obez).
    Chiar imi place... pentru un All Terrain
    7 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru