OFICIAL: Abarth Punto EVO si Abarth 500C vin la Geneva

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 24.02.2010
Abarth a prezentat primele imagini oficiale ale lui Punto EVO si 500C inainte de debutul acestora de la Salonul Auto de la Geneva.

Italienii de la Abarth au dezvaluit aspectul versiunilor proprii ale modelelor Fiat Punto EVO si Fiat 500C inainte de debutul de la Salonul Auto de la Geneva. Cele doua modele sunt asteptate sa debuteze in data de 2 martie, iar acestea promit performante de invidiat.

Fiat Punto EVO in versiunea Abarth dezvolta 161 CP gratie unui motor MultiAir de 1.4 litri, iar italienii vor crea si o versiune esesse care va dezvolta 178 CP. Potrivit celor de la Abarth, Punto EVO accelereaza de la 0 la 100 km/h in doar 7.5 secunde, in timp ce viteza maxima este de 214 km/h. Celelalte detalii ale acestui model vor fi dezvaluite odata cu debutul de la Salonul Auto de la Geneva.

Abarth 500C este echipat cu un motor Tjet de 1.4 litri care ofera 138 CP. Pentru moment, italienii nu au dat informatii despre o potentiala versiune esesse, dar exista optiunea echiparii acestui model cu o cutie de viteze robotizata, controlata prin intermediul padelelor de pe volan – la fel ca in cazul versiuni 695 Tributo.

In versiunea Abarth, Fiat 500C accelereaza de la 0 la 100 km/h in doar 7.9 secunde, in timp ce viteza maxima este de 204 km/h. La fel ca in cazul lui Punto EVO, cei de la Abarth vor dezvalui toate detaliile acestui model odata cu debutul de la Geneva.

Via | Unica-Strada

Comentarii (5)

  • wow
    punto evo abarth arata senzational......un adevarat concurent pr corsa OPC si clio RS chiar daca la performante e sub amandoua....da ca design e peste amandoua......clio RS e destul de urata.....
    15 1
  • andrei
    Punto Evo
    cel mai frumos model din clasa subcompacta
    7 1
  • Alex Radoi
    Eu as conduce cu placere "masina gay a anului" daca mi-o face cineva cadou in versiunea Abarth. :))).
    3 5
  • MultiAir
    Corect! Punto arata foarte bine. Aveti idee daca motorul MultiAir este ajutat de o turbina? Am citit cate ceva despre el, dar mi-a scapat acest amanunt.
    3 3
  • ..
    Tehnologia Multiair este prezenta si pe motoarele aspirate si pe cele turbo ( in cazul Abarth doar motoare turbo - Tjet cu Multiair)
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru