Oficial: Aston Martin nu va produce un SUV Lagonda

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 06.04.2009
Un oficial Aston Martin a declarat ca viitoarele modele Lagonda vor respecta traditia brandului, drept pentru care nu va exista un SUV.

Faptul ca Aston Martin intentioneze sa renasca brandul Lagonda nu mai este un mister pentru nimeni, zvonurile fiind confirmate de conceptul dezvaluit in luna martie la Geneva. Desi vedeta standului a fost un prototip care aducea mult cu un SUV de lux, oficialii britanici au anuntat ca nu exista planuri pentru un astfel de vehicul.

Marcel Beci, general manager al diviziei Aston Martin Europa a declarat intr-un interviu recent ca brandul britanic nu va oferi in gama sa niciun SUV sau alt vehicul cu garda mai inalta la sol. "Vechile automobile Lagona puneau mare accent pe placerea de a conduce, de aceea nu vrem sa renuntam la traditia brandului doar de dragul modei sau a perspectivelor financiare pozitive", a mai afirmat Beci.

via | Autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru