OFICIAL: BMW confirma lansarea marcii i-Setta

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 06.08.2009
Oficialii BMW au confirmat intentia de a lansa o sub-marca pentru a comercializa vehiculele Megacity din Project i. La fel cum ne anuntau primele zvonuri in acest sens, noua marca se va numi i-Setta.

Producatorul german BMW a confirmat zvonurile din ultimele zile care anuntau lansarea celei de-a patra marci a grupului BMW. Noul brand se va numi i-Setta si va fi o sub-marca a BMW. Marca i-Setta este creata pentru a rivaliza marca Smart, si va incerca sa urmeze trend-ul urban si ecologic manifestat in ultima perioada de numerosi producatori. BMW a lansat un video promotional pentru a le reaminti clientilor sai de legendarul Isetta.

Cel mai probabil, noul Megacity va avea doua sau trei usi, si va fi echipat cu motoare cu ardere interna extrem de eficiente. Ulterior, modelul ar putea fi disponibil si cu un motor electric, existand posibilitatea ca acesta sa devina un EV pur.

Via | BMWBlog

Taguri: BMW, Isetta, Smart, i-Setta

Comentarii (3)

  • Stelian_Opincariu
    Presimt un succes in vanzari.
    5 1
  • BMW
    sper sa lanseze mai repede
    4 0
  • Octavian
    Nice
    superb clipul.
    6 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru