OFICIAL: Chevrolet a prezentat Corvette Stingray Concept

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 02.11.2009
Designerii Chevrolet au creat un concept aniversar intitulat Corvette Stingray, care sarbatoreste 50 de ani de la prezentarea lui Corvette Stingray Racer Concept.

General Motors a prezentat un concept aniversar al modelului Corvette, care sarbatoreste 50 de ani de la prezentarea lui Stingray Racer Concept. Modelul Corvette Stingray Concept a fost prezentat la Salonul Auto de la Chicago, dar a fost prezent si in filmul Transformers: Revenge of the Fallen. Fanii Chevrolet nu trebuie sa se entuziasmeze la vederea acestui concept, deoarece Corvette Stingray Concept este doar un exercitiu de design.

Designerii General Motors au creat un model aniversar care avea rolul de a incorpora tendinte de design clasice intr-un concept futurist. Tocmai de aceea, designerilor li s-a dat libertate totala de exprimare a ideilor pe care le-au dezvoltat in urma liniilor de design ale lui Chevrolet Corvette Stingray.

Desi unele voci anuntau ca modelul prezentat de catre designerii Chevrolet ca fiind un simplu concept este de fapt prima forma a viitorului Corvette C7, oficialii General Motors au dezmintit aceste afirmatii in repetate randuri. Motorizarea acestui concept nu a fost dezvaluita, dar zvonurile privind un potential tren de rulare hibrid sunt nefondate.

Via | Autoblog.it

Comentarii (1)

  • What the fu...?
    Mi-e greu sa cred ca numai acum ati aflat de acest concept avand in vedere ca se cunosc detalii despre el inca de la inceputul anului.
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru