OFICIAL: Citroen C3 Picasso, vine in Romania de la 11.990 euro

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 10.04.2009
Noul Citroen C3 Picasso va fi disponibil in Romania incepand cu ultima saptamana din aprile. Modelul are un pret de pornire de 11.990 euro.

Citroen Romania a anuntat ca noul C3 Picasso va fi disponibil in tara noastra incepand cu ultima saptamana din aprilie, urmand ca lansarea oficiala a acestui model sa aiba loc pe 28 aprilie. Modelul este disponibil in trei nivele de echipare, intitulate Attractive, Trendy si Exclusive.

Preturile noului Citroen C3 Picasso variaza intre 11.990 euro pentru nivelul de echipare Attractive – echipat cu motorul Vti95 si 17.250 euro, pentru versiunea Exclusive echipata cu motorul 1.6 Hdi 110 Cp, dotat cu filtru de particule. Citroen ofera trei motoare pe benzina si doua propulsoare diesel pentru acest modele. Unitatile pe benzina dezvolta intre 95 si 120 CP, pe cand propulsoarele diesel ofera 90, respectiv 110 CP.

In functie de configuratia aleasa, portbagajul are un spatiu de la 385 pana la 1.506 litri. Bancheta din spate a lui C3 Picasso poate fi rabatata 2/3-1/3, cele doua parti ale banchetei putand culisa in mod separat.Versiunea de baza a lui C3 Picasso, intitulata Attractive, beneficiaza de computer de bord, geamuri electrice fata, servodirectie cu volan reglabil, aibag-uri frontale si centuri de siguranta cu pretensionare pentru toate locurile, precum si o serie de elemente aditionale.

Citroen C3 Picasso poate dispune de pana la sase airbag-uri, versiunea de baza fiind echipata cu doua asemenea elemente.

Via | Citroen

Comentarii (2)

  • Genica Boerica
    TVA
    Sper ca nu mai dati preturile NESIMTITE fara TVA.Daca nu ar fi urat cu spume s-ar incadra in pret.Picasso o mai facusi o data.
    0 0
  • urata rau
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru