Comentarii (51)

  • bentley
    DUSTER...
    CE E ASTA??

    Cel putin e funny "SUV-ul"... Asteptam si o versiune de serie oficiala... Sunt curios cum va arata interiorul...
    26 0
  • hahahah
    din ce vad aici, se pare ca acele poze spion din fabrica aparute acu ceva timp sunt reale.intradevar e o struto-camila :)
    16 15
  • as21ro
    :))
    Ma nene, imi place jucaria! nu e cea mai frumoasa, dar imi place, astept cu nerabdare sa vad varianta de strada. Pana una alta ma bufnit rasul cand am vazut cum au scris astia pe masina :Prost Dacia Duister!!! :)) e funny. Oricum tre' sa ne mandrim ca Alain Prost va conduce o Dacia...
    31 0
  • as21ro
    rectific greseala *DUSTER
    deci, Duster nu Duister... :D
    16 0
  • .marius.
    waw...350 cp...ireal :))
    16 2
  • Catalin
    ciudat...
    foarte multe informatii cotradictorii bulverseaza publicul din Romania: asa-zisul SUV Dacia participa la Trofeul Andros ? (care oricum nu se desfasoara pe trasee montane... este vorba doar de un asa-zis patinoar acoperit de zapada dar in nici un caz montan )
    Toata scenografia pare sa confirme acest lucru... inseamna ca nu este SUV. Ati vazut la Andros Hummer, Cherokee sau macar Koleos / Qashqai ? Ma indoiec... Prin urmare este doar o berlina sau struto-camila...
    5 19
  • Opinie
    Pozele spion erau reale. Asta va fi SUV-ul Dacia. Adica cel din pozele spion. Aici e un Duster de curse. Spuneam si acum cateva luni ca sa nu va asteptati la ceva iesit din comun. Pretul cred ca va fi OK insa ramane de vazut ce poate acest Duster.
    14 1
  • frumos
    Arata interesant acest Golf cu grila de Saab.
    4 15
  • Crysty
    Dacia
    Superba... prima poza, mai ales peisajul din spate!
    15 0
  • tare
    arata foarte tare
    13 4
  • hai hui
    dacia duster
    Astept de peste un an sa apara , apoi ma voi hotara ce masina imi iau !!!! Scoda 1.4 tsi. Suzuki sx4 , sau Duster ! Nu ma intereseaza prea mult FORMA ci FONDUL si PRETUL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    16 3
  • si eu care ziceam ca versiunea de serie arata urat...
    4 8
  • Adrian
    dacia
    Scrie bine acolo : Prost Dacia.


    Nu de alta,dar Alain Prost chiar o sa concureze cu Dacia.
    12 2
  • mie imi place
    Mie imi place. Presimt un nou hit marca Dacia. Bravo lor. Astept si motorizarea pentru modelele de strada.
    12 2
  • .....
    inca un model...felicitari
    10 2
  • am trait s-o vad si p-asta!
    O Dacie (mai scriu o data, DACIE) de competitie cu motor V6 de 350 cp, cu tractiune integrala, cu 4 roti directoare, condusa de un multiplu campion mondial de formula 1!
    26 0
  • George
    E doar o masina de curse construita special pt Trophee Andros. Singura legatura intre cele doua e design-ul si ala nu intregime, circa 85-90% (vezi aripile evazate, bara spate, etc). Puteau foarte bine sa puna peste sasiul ala o caroserie cu orice forma, Trabant, Ferrari, whatever!

    E vorba doar de publicitate, una buna mai ales pt piata din Franta, Europa occidentala unde este mediatizata aceasta competie.

    Astept cu nerabdare sa vad daca se va adevari ceea ce-au declarat si anume ca "va fi al doilea miracol dupa Logan" (macar din puntul de vedere al raportului calitate+dotari/pret).

    Regards!
    :P
    10 0
  • poze spion?
    " Este vorba despre mult-asteptatul SUV, pe care presa internationala l-a asteptat inca de la mijlocul acestei veri si pe care fotografii spion l-au surprins in nenumarate .... "...AIUREA.... par a fi poze spion astea? si mai ales..."nu-i asa"...tremura de emotie presa internationala....:))))))
    1 12
  • Nu-i chiar asa...
    I-as contrazice putin pe prietenii de la Automarket. In primul rind, este cam mult spus ca ce vedem in poze este SUV; este mai degraba un hatchback, sa nu uitam ca un SUV nu isi are locul in asemenea competitii. In al doilea rind, din informatiile mele, exemplarul din poze este o productie 100% a departamentului Renault Sport, fara sa aiba nici o legatura cu Dacia (in afara numelui, bineinteles). In al treilea rind, chiar daca ar fi construit pe baza viitorului SUV, sa nu uitam ca intre o masina de competitie si una de strada sint diferente enorme, atit in ceea ce priveste designul, cit si in ceea ce priveste ce se afla pe sub caroserie. Asa ca mai bine asteptam pina vedem adevaratul Duster si pina ce vom avea informatii oficiale despre el.
    Oricum, e bine ca Renault vrea sa foloseasca brand-ul Dacia in Trofeul Andros, iar masina chiar arata bine.
    16 2
  • Arthurios
    Inspiratie maxima
    Traducere din engleza: DUSTER = carpa de praf :-)))
    Nu mai zic de asocierea PROST DACIA :-))))

    Super inspirat totul, parca e gluma de 1 aprilie
    5 17
  • eu
    Superb! Exact ca in primele foto aparute pe net (a mai fost o versiune ceva gen Scenic, dar nu mi-a placut). Ma bucur ca Dacia a ales pentru Duster aceste linii.
    6 1
  • E mult spus suv pentru ce vad in pozele astea. Cert e ca imi place. E mai mult un logan stepway.
    6 1
  • E doar o coaja de plastic pe un sasiu sport. Masina respectiva are motor central si 4 roti directoare, dupa cum se poate observa in unele poze, rotile din spate sunt un pic virate. Pe scurt, nici o treaba cu Duster de serie.
    4 5
  • Pentru "bentley"...pai ce interior poate sa aiba :)) Stii tu ca Dacia face alte interioare decat cel de pe logan/sandero :)) ? Probabil vor fi niste elemente de ornament diferite si niste materiale putin mai bunicele, poate chiar si diferite in functie de nivelul de echipare.
    Imi vine greu sa cred ca Dacia vor mai tine motorul de 1,4 75CP sau cel de 1.2 16v pe masina asta. 1.6 16v pare mai normal, la fel cum ar fi si un 1.9 underclocked de 120 de cai. Daca Duster va fi viitorul Aro, ramane de vazut :)
    4 1
  • mihai2001
    O gluma ....
    Ca si lungime e o gluma de SUV (o masina practica de familie adik).

    Sunt curios ce dimensiuni va avea varianta de serie, si daca vor fi aceleasi va dezamagi cred !

    In rest. Succes!!! ca si marketing e extraordinara campania. cei de la Renault se pot lauda cu asta. Cat despre produs...nu stiu.
    3 4
  • Duster - masina cu fata urata
    ori cat incerc sa caut puncte de frumusete la masina aceasta nu le gasesc. Nu pot sa imi dau seama de ce ar alege cine-va pentru asemenea linii de design. Mai ales partea frontala!!
    Chiar nu are Renault designeri care sa se ocupe de imaginea modelelor Dacia?? sau low cost inseamna: un pret acceptabil si un design cat de urat posibil, ca nu cumva sa faca concurenta la modelele SUV Nissan si Renault????

    destul de dezamagitor! (chiar si fata de la LOGAN e mai frumoasa decat cea de la Duster) :S
    3 6
  • eu zic ca dincolo de pretentiile pe care le aveti de la o masina sa nu uitati ce a fost Dacia candva, sa nu uitati cat ati suflat in jiglere, sa nu uitati cum va trageati iarna unul pe altul cu sfoara, sa nu uitati cati km au mers masinile alea fara revizii fara intretinere....sa spunem ms ca cei de la Renault ne-au ajutat sa avem o marca decenta, o marca apreciata in strainatate si sa lasam fitzele de prost gust aparute peste noapte ca toti suntem o apa si un pamant. Daca unul are passat tdi 4motion iar altul logan nou de 105 cp nu inseamna ca cel cu passat e mai destept pentru ca si cel cu logan nou putea sa isi cumpere la aceiasi bani un passat. Ganditi si voi, fiti mandrii ca avem ce nu au bulgarii ungurii croatii polonezii si alte natii, avem o marca a noastra si asta conteaza cel mai mult. Bafta
    8 1
  • ZTZ
    o marca a noastra condusa de francezi, acum cativa zeci de ani suflai in jiglere la orice marca de maisina

    on: referitor la acest articol acesasta masina nu are nici o treaba cu dacia nu este decat un model unicat pt acel concurs in rest nimic in plus
    dacia Duster o sa fie un Van modificat cu aceleasi motorizari, platforma, interioar , un fel stepway al lui sandero nu o sa aibe 300 de cai si 900 de kilograme, deci aceasta msina nu are nici o traeba cu o masina de serie
    va fi al doilea miracol dupa Logan :))
    p
    1 5
  • Gica fara frica
    Dacia DUMPster sau DUMBster? Cred ca amandoua.

    "A mers" bine Dacia pana la concept, dar acum a dat-o-n bara rau de tot.
    Aia e masina?
    Cine e sef de design la Dacia? Cred ca trebuie concediat. :):):)
    Dacia e o marca low cost, de asta vinde bine, mai ales pe vremurile astea. Pana aici ok.
    Un atu in plus era daca facea masinile sa fie si frumoase.
    Se pare ca merg in directia cealalta.
    Ca sa nu mai zis ca pun niste nume la modelele lor.....
    Solenta - somnolentza, solnitza
    Logan - golan
    Sandero - marca de detergent
    si acum Duster
    Mai este multa inspiratie de asta la Dacia?
    Treziti-va!!!
    2 13
  • niste constructii profane
    pe mine ma cam zgarie pe creier exprimarea asta a voastra: " tren de rulare integral"' ce inseamna asta? e o exprimare cam taraneasca dupa parerea mea... trenul de rulare tine de amortizoare, arcuri, bucse, pivoti, bascule, bara antiruliu, discuri de frana etc etc... cum pot fi astea "integrale"?
    4 1
  • antonio
    design
    Are un usor aer retro. Simpatic acest Duster. Succes!
    5 0
  • Wartburg
    Seamana cu un sapun
    6 4
  • merge!
    Mie imi plce.Grila mare de la radiator da tare bine, degaja forta.Eu nu sunt un fan Dacia dar asta chiar merge.Are si ceva clasic si ceva elegnt si poate si ceva putere.Spatele nu e extraodinar.Nu stiu versiunea de serie cum o sa fie Sper sa fie ok. Pacat ca nu pun poze si din interior.In ciuda criticilor e cu un mare pas in fata loganului. Le doresc mult succes!
    3 1
  • Ioan Kesser
    vai vai
    un prieten austriac a zis atat: "Imi cer scuze prietene, nu vreau sa jignesc tara voastra, dar faceti masini FOARTE URATE!" si "Duster e o COAJA JALNICA". Ce sa fac fratilor, i-am dat dreptate, si nu din politete, ci pentru ca eram pe aceeasi lungime de unda. Pa
    2 8
  • Marian
    Breloace vs SiFi-uri
    Conceptul (http://www.automarket.ro/stiri/oficial-iata-noul-dacia-duster-video-18820.html)

    si oficialul (http://www.automarket.ro/stiri/oficial-dacia-duster-prima-aparitie-a-suv-ului-romanesc-26461.html)

    Sau evolutia unei idei de la SF la breloc!
    3 4
  • wtf
    Cum CACAT e asta SUV....SUV e Chevy Tahoe, GMC Yukon etc, nu bataia asta de joc. Penibil, tipic Dacia.
    2 19
  • eu
    Haideti sa fim realisti masina asta chiar nu este SUV. Poate vrea sa fie un SUV dar nu este. Rusine deoarece continuam sa mintim.
    3 8
  • Observator
    Un fel de SUV
    Tehnologia 4X4 chiar si fara pretentii de masina pt teren accidentat este inca ascumpa , o caraoserie mare ar necesita si un motor mai mare , mai puternic , care iar ar fi prea scump pt pretul in care se vrea sa se incadreze , asa ca masina de seria si nu asta al carei scop este publicitatea numelui Duster , o sa fie o masina micuta , cu un motor cel mult mediu , si un sistem 4X4 extrem de usurel . Cred ca cea mai buna caracteristica a sa de masina cu ceva pretentii 4X4 offroad de tip SUV o sa fie garda la sol mai ridicata si consolele probabil ceva mai scurte , in rest o sa fie o mecanica domestica din parea casei. Cred insa ca o sa aibe succes pe piata .
    4 0
  • Cristian
    duster
    dezamagit profund....nu semana deloc acest model cu conceptul Duster!
    1 5
  • Vali Tache
    Bine Dacia!
    5 2
  • Una peste alta
    Una peste alta cu comentarii pro si contra cei de la Dacia beneficiaza de reclama chiar daca este numai un prototip. Acuma sa vedem pentru versiunea de serie ce "SUV" v-a aparea. Succesul v-a depinde de raportul calitate / pret, in fapt pentru ceea ce primeste clientul efectiv . Imbunatatiri se mai pot aduce si la binecunoscutul Logan. Exemplu ...izolarea fonica care lasa de dorit (practic nu exista) motiv pentru care eu personal nu o sa imi mai iau Logan....NICIODATA
    0 2
  • ia dacia!
    Am vazut ca la PROTv aceasta masina a intrat cu 2 reclame in ora de stiri, se pare ca si automarket-ul a incasat niste banuti sa-i gadile la ochi pe romanasii excitati de un prototip si sa-si pregateasca buzunarele pentru momentul aparitiei pe piata...
    sincer, dupa 40 de ani de 1100,1300 etc... mi se pare firesc sa apara si "duster" suv-ul cu nume de praf... sper ca peste 20 de ani sa fiu sanatos si sa citesc in automarket ca dacia a lansat primul model hibrid... "nutter"... si peste 50, cind nu va mai fi petrol, ceva electric...
    2 1
  • sa inteleg ca asta va fi linia de design a dacia pt modelele viitoare?
    mmm cam fortat designul.
    1 3
  • strikeman
    ai frate..
    Asta numiti voi masina? ca si numele ....e praf.....o trascaleta cu 4 roti ....pana si rotile carutei sunt mai late ia da matale zoom la pozele din showroom...sa fim seriosi ..arata penibil...varza , praff...
    bine ca mai scrie si PROST DACIA ....
    2 7
  • strikeman
    revin
    am revenit cu o completare....la ce a scris gica fara frica....Voi vreti sa arate dacia ca lamborghinii????? pai cine ar mai cumpara renault mai copiii???? voi vreti design si calitate la banii astia????
    sa fim rezonabili!! Dacia murea cu tot cu Renault daca nu scoteau masina asta logan de 5-7k euro.....acum se vinde ca suntem in criza....ca altfel....iar se inchide Dacia Pitesti....
    1 3
  • Catalin
    ptr Ala de loveste
    Ti-e ciuda, baietas? Englezii numesc elucubratiile de genul celor debitate de tine mai sus "wishfull thinking".
    Biet copilas prostut...
    1 4
  • lookin' good
    mie imi place si chiar vreau sa vad versiunea de serie. cui nui place masina sa se duca pe bloc sa urle cat de tare poate sa vedem daca ii pasa cuiva:)
    3 7
  • Gheorghe Naum
    Duster
    Sa speram ca vom cuceri si Europa cu aceste masini frumoase.
    Si celelalte Continente.Frumos.
    0 6
  • black_cat
    duster
    Asta-i SUV? :)) :)) :)) Eu cred ca francezii vor sa-si bata joc de noi. Si mai si reusesc. Exact Sandero. Cu asta numai in oras daca poti sa mergi, dar nici acolo, la un motor de 3 litri sunt curios ce consum are. Si ce joasa e...
    3 7
  • Corect
    Ca bine zic pana si ei,cei de la Renault.Pe geamul din spate e scris fain-frumos "Prost".Da,prost model,prost design.

    In orice caz,e urata rau de tot.Ce mama dracu se intampla cu designul masinilor Dacia?Sandero,acuma asta...cine stie ce minune de hidosenie ne mai asteapta.

    Au revoir,mes amis.
    3 7
  • boros florian
    Cand sa vin cu masina veche sa o predau .
    telefon 0752526483
    cu respect ,
    0 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru