OFICIAL: Fiat Doblo Panorama, în România de la 13.990 euro

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 07.06.2010
Autoitalia a început comercializarea în România a lui Fiat Doblo Panorama. Cea mai ieftină versiune a acestui model costa 13.990 de euro, pe când cea mai scumpă porneşte de la 19.790 de euro.

Importatorul Fiat în România, Auto Italia,  a anuţat că a început vânzarea modelului Doblo Panorama şi în tara noastră. Modelul pleacă de la 13.990 de euro în versiuna otto cu 95 CP şi 127 Nm, în timp ce versiunea cea mai ieftină echipată cu un motor diesel porneşte de la 16.390 de euro – iar unitatea dezvolta 90 CP şi 200 Nm. Vârful gamei este reprezentat de un 2.0 Multijet de 135 CP, care oferă şi un cuplu motor de 320 Nm şi are un preţ de pornire de 19.790 de euro cu toate taxele incluse. Modelul este oferit în versiuni cu cinci sau şapte locuri, iar portbagajul oferă între 790 şi 3.200 de litri, depinzând de amplasarea scaunelor.

Fiat Doblo este cel mai bine vândut MPV din segmentul său, iar generaţia precedentă s-a vândut în peste un milion de exemplare. Toate aspectele lui Fiat Doblo Panorama au fost îmbunătăţite, de la motorizări şi perfromante, până la siguranţă, spaţiu şi confort. Ambele uşi laterale sunt culisante, iar motorul beneficiază de aportul unui sistem Start&Stop, care opreste propulsorul în momentul în care staţionaţi şi îl reporneşte automat când apăsaţi pedala de ambreiaj. Doblo este singurul model din clasa sa ce respectă normele Euro 5 şi este oferit alături de 3 motorizări: 1.4 95 CP, 1.6 Multijet 105 CP DPF şi 2.0 Multijet 135 CP DPF.

Există o singură motorizare Euro4 în gamă – unitatea 1.3 Multijet de 90 CP, echipată cu filtru de particule – dar aceasta are cea mai redusă cantitate de emisii de CO2 din clasă 129 grame per kilometru şi un consum mixt de 4.9 litri la sută.

Doblo beneficiază de un sistem de suspensie Bi-Link şi de tehnologia Blue&Me la interior. Sistemul Blue&Me permite utilizarea telefonului mobil în regim handsfree prin bluetooth şi redarea fişierelor audio de pe un dispozitiv USB portabil. Modelul va fi disponibil în două versiuni de echipare: Active şi Dynamic.

CLICK AICI PENTRU A VEDEA LISTA DE PREŢURI, DETALII ŞI INFORMAŢII TEHNICE ALE LUI Fiat Doblo Panorama.

Noul spot publicitar al lui Fiat Doblo Panorama

Spotul publicitar original al lui Doblo Panorama (2001)

 

Via | Fiat

Comentarii (8)

  • valentin
    Doblo
    avand ocazia sa conduc actuala si vechea generatie pot afirma ca naoul model este o Evolutie extrem de placuta la interior, design tineresc, materiale foarte placute la atingere si per total o crestere a calitatii de asamblare , consola centrala fiind copiata de la Bravo , insa mare surpriza vine de la noua suspensie spate Bi-Link care ofera o senzatie de stabilitate si siguranta la viteza pe viraje , ceva Nou pentru un Caraus oricum superior lui Caddy si Turneo
    12 4
  • este frumoasa foc! pffff
    6 4
  • Vizitator
    Practica
    Nu este tocmai aratoasa dar este extrem de practiva. Ideala pentru o familie mare. Si un pret care pune concurenta pe ganduri.
    8 1
  • ALBEA
    asi vrea sa-mi iau un Albea din 2006 1.3 80Cp seccond. mmm ce ziceti ??? praf masina ? sau la 4000 de euroi merita ? - adica cam cat consuma ? stricaciuni apar frecvent ??? piese scumpe ?? De tinuta de drum nu intreb ca nu ma astept nici cat un logan sa stea pe drum, dar asta este - la banii astia asi putea gasi altceva mai bun pana in 25-30 mii km ?? eventual raspuns la dallas
    _sen@yahoo.com. SA TRAITI MULT SI BINE ! pt cei ce-si rup 5 min sa-mi zica si mie una alta.
    3 3
  • Julius
    hmm, mai degraba mai pune niste banuti si vezi un grande punto nou sau cat mai recent
    3 1
  • Ce ieftin!
    App. la reprezentantele Fiat, Alfa Romeo, Lancia, Ssang Yong, care se afla sub acelasi dealership, cam bate vantul, se vede ca i-a afectat criza asta, ca am gasit doar 2 consilieri de vanzari si o femeie de serviciu in tot sediul!
    O fi din cauza masinilor produse de ei? Ca cea de deasupra? Oare?
    3 3
  • ENORM PRET
    In 2008 am achizitionat DOBLO Multijet 120 CP 7 locuri absolut Full cu toate optiunile posibile si a fost 15600 EUR cu tot cu TVA.

    Am incercat sa configurez acum un 135 CP cu performante sub mediocre (care are caracteristici aproape identice cu fostul 120 CP) cu aceleasi optiuni si sare de 20 mii. ENORM - e un FIAT.
    2 2
  • scump, totusi
    Si mie imi place masinuta, mai ales ca am un Doblo de 7 locuri, 1.3 Mjet, insa mi se pare ca a devenit prea scumpa acum.
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru