OFICIAL: Iata cum arata noua Toyota Prius!

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 17.10.2008
Reprezentantii Toyota au recunoscut ca fotografiile publicate ieri cu noua generatie Toyota Prius sunt oficiale.

Dupa ce ieri va anuntam ca forumul oficial Toyota a publicat o serie de gotografii neoficiale ale noii generatii Toyota Prius, revenim astazi cu elucidarea misterului. Reprezentantii brandului japonez au recunoscut ca fotgrafiile aparute ieri in toata presa de specialitate sunt oficiale si redau cu fidelitate liniile urmasului hibrid.

Reprezentantul Toyota a declarat presei ca nu pot fi dezvaluite altfel de informatii despre modelul hibrid, decat in apropierea Salonului Auto de la Detroit. "Noul Prius va retine toate calitatile predecesorului sau. Va avea aproximativ aceleasi dimensiuni dar va oferi un spatiu interior mai mare si un consum de carburant imbunatatit."

Fotografiile prezinta exteriorul si interiorul noii generatii intr-o maniera dierita, foarte aproape de ceea ce specialistii anticipasera.

Rivalul Toyota pentru nou lansatul Honda Insight, va debuta oficial in luna ianuarie a anului viitor la Salonul Auto de la Detroit, vanzarile urmand sa demareze la cateva luni dupa.

Potrivit unor surse neoficiale, noul Prius va creste in dimensiuni si va folosi in prima etapa a vietii sale acelasi tip de baterii pe baza de nichel.

Hibridul va inlocui insa actualul propulsor de 1.5 litri cu unul cu patru cilindri, cu o capacitate mai mare si o eficienta a consumului mult imbunatatita.

via | CarScoop

Comentarii (5)

  • Ce cauta la tags "dacia" , "sandero" daca nu este nimic relevant in articol? Va bateti joc de site.
    0 0
  • mda
    Daca as avea bani , di asta mi-as lua.........
    0 0
  • Oau...
    arata exact ca un.... prius !
    0 0
  • andrei
    prius
    in iasi este un prius bagat la taxi, dar....
    am vazut un sedan de la toyota cam ciudat si scria "prius hybrid", cu toate ca era sedan , tot avea o forma interesanta, si mai avea si nr de iasi:|
    0 0
  • alinpatratanu
    toyota..prius3.coupe
    frumos.model.fata.de.vechea.generatia.anterioara.dar.pare.mai.mare.in.lugime.decaqt.vechiul.model.precedent
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru