Oficial: Iata noul Audi A3 Cabrio!

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 30.11.2007
Audi a dezvaluit astazi varianta decapotabila a modelului A3, pregatita pentru Salonul de la Bologna.

Esential

260 de litri este capacitatea portbagajului pentru Audi A3 Cabrio.
200 de cai este puterea maxima de care se va bucura noua cabrioleta germana.
9 secunde este timpul in care acoperisul automat al lui A3 Cabrio se rabateaza

Divizia italiana a grupului Volkswagen a dezvaluit in premiera mondiala primele imagini ale mult asteptatului model Audi A3 Cabrio, asteptat sa debuteze live la Salonul Auto de la Bologna intre 7 si 16 decembrie.

Mica decapotabila nemteasca este dotata cu un acoperis soft-top care se rabateaza in doar 9 secunde multumita unui sistem hidraulic performant. Clientii pot opta pentru doua tipuri de acoperisuri, unul semi-automat si unul complet automat, izolat fonic. Pentru a garanta siguranta pasagerilor, Audi A3 Cabrio a primit bare din otel, capabil sa reziste foarte bine la impact.

Pentru cei care se asteptau sa intalneasca inca o decapotabila care sufera la capitolul spatiu al portbagajului, Audi are o supriza, mica decapotabila oferind o capacitate de depozitare de 260 de litri. 

Constructorul din Ingolstadt va oferi clientilor sai patru optiuni de motorizare pentru A3 cabrio, doua pe benzina si doua pe motorina TDI, toate cu injectie directa. Puterea ascunsa sub capota variaza intre 105 si 200 de cai putere si poate fi transmisa, optional prin intermediul unei cutii S-Tronic.

Noul Audi A3 Cabrio va intra pe piata in luna aprilie a anului viitor cu doua pachete de echipare Attraction si Ambition

Comentarii (34)

  • tg
    hai sa il lasam pe francezi sa se ocupe de decapotabilele de mici dimensiuni.

    caramida asta nici nu o poti numi audi
    1 2
  • dragos
    not bad
    mie imi place...e mica, decapotabila, spatiu portbagaj de ajuns, acoperisu se rabateaza repede....si 200 de cai...de ajuns pt mine..:)
    2 1
  • hau
    e prea patrata ...la spate .. nu-mi place ....
    1 2
  • ORIBIL
    Pune un 206cc si mai ales un 207cc si compara... ca sa nu mai vb de 307cc.... Audi a3=ORIBIL
    0 2
  • naspa
    Dar pune in comparatie noul 308cc... cei care stiu sa caute vor gasi niste variante care circula.... deosebit... 308cc...
    0 1
  • de acord cu voi
    nu mi se pare foarte reusita, mai ales ca e aproape identica cu A4 si A5... ce naiba au astia din concernul VW ?
    0 1
  • AHAHHA
    DA !!!
    Adevarat fracezii fac cele mai bune masini ! Ce sa stie nemtii astia...PFFFF BA BAIETI lasatii pe aia sa fac franzele si turnuri nu masini decapotabile...cum sa compari ma un audi cu un peugeot? Asa e cand ai un buget limitat pentru o masina aia e cea mai buna, dar nu poti sa compari un audi cu asa ceva... Sanatare si mai spalati-va la ochi
    0 1
  • neamtul
    =)))))
    ...e prea reusita masina,dar unor ignoranti ca voi carora nu le sta in caracter ideea de perfectionare e si normal sa va placa masinile frantuzesti...peugeot??? cum poti sa pui un 206cc langa un audi???(si parca 206cc a fost votata masina homosexualilor=))))))...
    1 0
  • Aiurea
    Arta prea nasol sincer
    0 1
  • da
    Pt. aha si Neamtul - Aveti dreptate , nu poti compara un Peugeot nici cu audi , nici cu alta masina.Peugeot ainventat masini !!! Ceilalti......Aveti dreptate , cum sa pui audi linga un PEUGEOT !!!
    0 1
  • .....e vorba de design...
    astia care va tot criticati intre voi....ca nu ai cum sa compari audi cu peugeot....nu pe dracu...ai cum...normal...ca sunt masini...si asa...francezii da clasa la decapotabile de mici dimensiuni...
    0 1
  • tot bmw...
    ptr. necunoscatorii-barfitori
    ...recunosc sant fan bmw..dar cum sa spui ca masina asta e urata, caramida sau mai stiu eu cum....fratilor, e superba nu mai fiti invidiosi...Sa zicem ca tine de gusturi, dar sa ajungi sa zici ca i mai tare peugeot ul, ca francezii le da lectii la nemti....inseamna ca esti paralel rau de tot ca sa nu zic altfel....Am adus 206 si Clio din franta,cunosc marfa, si am un 318d,deci nu vorbesc doar sa ma vada lumea pe net....
    1 0
  • Constat faptul ca cei care posteaza aici habar nu au ceva despre industria auto. Daca am ajuns sa vad pe aici scris ca masinile frantuzesti sunt peste cele germane, inseamna ca lumea s-a prostit rau de tot. Chiar daca A3 este lansat pt prima data in varianta cabrio, nu inseamna ca este o caramida, sau cum o mai numeau unii indivizi pe aici. Ci dimpotriva sunt sigur ca va da clasa peugeului. In curand voi auzi pe aici ca si Loganul este peste o masina nemteasca, pt ca se trage doar din masina frantuzeasca. Multi dintre oameni poarta o anumita pica pe grupul VAG. Si normal ca poarta aceasta pica, deoarece duc o politica f buna, si cu asta se remarca cu mult peste alte marci. In grupul VAG nu vei vedea niciodata o masina care sa concureze intre ele. Fiecare iti ofera altceva, la alte preturi, si cu aceasta politica au cam inghitit piata europeana. Asta este adevarul. Bafta si mai documentati-va inainte sa spuneti alte tampenii.
    0 0
  • toteu
    urata ca dracu`... as prefera megane cabrio si peugeot oricand.. nu ma impresioneaza ca scrie audi sau mercedes pe o masina
    0 1
  • toteu
    si.. btw... voi cu nemtii vostrii ? renault de exemplu foloseste tocmai din 1999 motor diesel common rail care scoate 4L/100 si se afla la a 3-a generatie acelui motor, iar nemtii de la vw se lauda cu acelasi motor de 1.9 tdi de cand era bunica fata tot ii mai pune 1 cal putere ca sa-l denumeasca motor mai bun decat predecesorul.
    0 0
  • aberati
    Diferenta dintre Audi/VW si restul autoturismelor made in France este net superioara constructorului german, nu cred ca puteti judeca o masina (A3 c.) doar din poze, ca tinuta de drum masinile marca Renault sunt jalnice, eu vb din experienta, am avut renault (nu SH) si pot spune ca nu-mi mai cumpar masina made in France in viata mea. Sa fim realisti...cati dintre voi ar intoarce capul dupa un A3 cabrio...95%? Procentul de 5% ramas, nu ar vrea sa dea satisfactie proprietarului de A3 Cab. Peugeotu-rile cabrio sunt parca neterninate, au lipsuri in design...lipseste ceva.
    Sa nu fim rai...este SUPERBA !!!
    0 1
  • andrei
    A3
    c sa zic ...A3 e o mahsina buna,normal e un audi
    Dar dak vretzi o decapotabila,nu o mashina nemtzeask, uitatzi-va shi voi putzin la un 308cc
    Va asigur k vetzi vedea diferentza. google search:D
    0 1
  • neganditilor
    Pentru cei care stiu sa faca atac la "Audi" dar ei poate nici nu au carnet sau nici nu au condus in viata lor un "Audi", in primul rand nu se va putea compara niciodata cu harburile frantuzesti incultilor, mai cititi si voi putin din istoria auto si apoi faceti comparatii , nu spun asta ca sunt fac Audii in mod special o spun fiindca stiu ce masina este si punct , pa pa ...
    1 0
  • Audi
    Audi nu este divizia italiana a grupului Volkswagen cum scrie la inceputul articolului :)... iar noul Audi A3 cabrio este superb.
    1 0
  • Divizia italiana a grupului Volkswagen a dezvaluit in premiera mondiala primele imagini ale mult asteptatului model Audi A3 Cabrio, asteptat sa .....

    Constat ca si cei care scriu despre o anumita masina, nu prea au de-a face cu industria auto. Aproape im fiecare articol gasesc greseli.
    0 0
  • ...aiurea
    vreau sa spun ca imi plac masinile decapotabile in general...sii masina mea va fi decapotabila cand o sa`i vina randul daar nu prea a reusit audi..parere mea...are fundu prea inalt/mare pt un cabrio ..zic eu..si mi se pare ciudata...cat despre interior..e frumos merge..
    0 1
  • B.C.A.
    Nu sunt fan decapotabile dar trebuie sa recunosc ca la acest capitol fracezii dau clasa.Masina asta chiar este un B.C.A.Mai fratilor, chiar nu vedeti ca nu are forma, nu mai vorbesc de personalitate. Chiar credeti ca tot ce este Audi-BMW e nemaipomenit de extraordinar!?
    0 1
  • LoL
    Daca si asta e decapotabila superba.....
    Ce romani sunteti, mancati tot ce vi se da doar ca scrie Audi sau Bmw pe ele.
    Audi sunt masini f. bune dar decapotabila asta ESTE o "caramida". Parca e un A4 decupat.
    0 1
  • toteu
    majoritatea de aici au efectu de turma ( de oi ) ca si la semafor, cum se face verde incepe turma sa mearga, nu se uita daca mai e vre-o masina in dreapta, in stanga. audi ... vai ce tare e bmw wow ce super e, mercedes valeu, nu-i mai tare ca asta, nu vedeti ca 95% din cei care citesc aici nu au bani sa-si cumpere maisna de 10k euro si se ca-ca pe ei ca vai ce tare e si ia apararea unei cutii de table ( fie renault, fie mercedes, fie logan ) tot cutie de tabla este de parca ar avea ceva de castigat din asta..
    0 0
  • Bravo Audi
    Bah...astia cu Peugeotu si cu masinile voastre frantuzesti... Habar n-aveti ce inseamna o masina nemteasca. Si...by the way...caramizi aveti voi in cap...astia cu comparatii de zidari...:)) Numa bine!
    1 0
  • zidaru me
    Bravo mai audi !
    Bravo Audi ! Inca o masina pentru manelisti !
    0 1
  • E ok, dar....
    Cred ca mi-ar fi placut mai mult daca ar fi avut portierele ceva mai lungi si spatele mai putin butucanos :D
    Voi ce ziceti?
    0 0
  • Nu mai vb
    pt cei care nu au audi si au logan taceti dracu din gura si nu va mai dati cu parerea..
    1 0
  • Design
    Cred ca faceti o mica confuzie...aceste este un A3...va reamnintesc, sa nu uitam ce caroserie "scurta" are(clasa mica). In ciuda caroseriei de clasa mica, A3 Cabrio arata superb, pastreaza liniile noi ale marcii. Nici prin cap nu va trece cati specialisti (designeri carosieri,designeri pt interior, vopsea) muncesc la un model de autoturism, nimic nu este pus la intamplare. Putini constructori reusesc sa tina pasul cu Audi, acest A3 Cabrio este un plus pentru ei in lupta mondiala a autoturismelor. BRAVO AUDI !!!
    0 0
  • Pt LXR
    Tot aud replicile astea de genu "pt cei care nu au audi si au logan taceti dracu din gura si nu va mai dati cu parerea.." ....Eu nu-nteleg care-i problema voastra?! Fiecare opteaza pt ceea ce isi doreste, sau mai bine zis in functie de cat ii permite buzunarul! Sincer iti spun, n-am Logan...si daca as avea ce? Crezi ca m-ar schimba cu ceva? In schimb cei ca voi de tot comentati pe marginea acestui subiect daca ati avea ceva mai mult creier si respect fata de cei din jurul vostru, chiar v-ar schimba si v-ar diferentia fata d ceea ce sunteti si mediocritatea in care traiti! Personal, nici mie nu-mi place logan, cum probabil nici o masina romaneasca n-o sa ma atraga vreodata....so what? Asta e si parerea ta? Foarte bine....dar lasa-i in pace pe cei corare le place logan sau doar pur si simplu il detin caci n-au avut o alta varianta atunci cand si-au cumparat un autoturism.
    Si sa stii ca nu te face cu nimic mai om daca ai Audi si n-ai logan ;)
    0 0
  • anonim
    anonim
    ducetiva naibii k nu stiti nimik........numi plce nik din toate astea....chiar nu va pricepeti........sunteti fara minte.......pa pa...pupici
    0 0
  • superb
    in afara faptului ca se conduce superb(eu actualmente conduc un A3 sportback) arata demn de sigla audi...adik este o capodopera a masinilor de mici dimensiuni...si sincer cum sa jigniti nemtii comparandu-i cu francezii....jesus..uitati poate de TT roadster...si cand o sa scoata francezii un R8 mai vb..pana atunci sunt prea ocupati sa investeasca bani in noi modele de ...DACIA!!!
    0 0
  • sergio
    frumoasa
    mie Audi A3 mia placut din totdeauna dar Audi A3 cabrio cred ca e cea mai reusit din gama Audi A3 e micuta portbagaj destul de mare si pe deasupra mai are si 200 cp ce mai e masina ideala pentru un tanar de 19 ani ca mine
    1 0
  • Francezii sunt cei mai tari la design. Nu poti compara A3 cu un Peugeot. Si nu inteleg daca tot e o masina care depaseste usor 30.000 E, nu inteleg dc tot merg pe linia asta cu soft-top.E mai ieftin sa inteleg:))
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru