OFICIAL: Jeep a dezvăluit noul Wrangler facelift

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 20.08.2010
Jeep a operat o serie de modificări pe actuala generaţie Wrangler. Faceliftul aduce noi culori de caroserie şi un interior mai bine echipat pentru pasageri.

Jeep caută să readucă publicul în showroom-urile sale cu un facelift operat pe modelul Wrangler. Constructorul american s-a rezumat însă la o serie de modificări discrete, cel puţin la nivel exterior.

Vorbim doar despre o lunetă ceva mai generoasă şi despre un acoperiş textil vopsit în culoarea caroseriei, noutate disponibilă doar pe varianta Sahara. Lista de culori disponibile pentru caroserie numără şi ea mai multe opţiuni: Bright White, Cosmos Blue, Deep Chery, Detonator Yellow şi Sahara Tan.

Principalele noutăţi apar însă în interior, unde Jeep a căutat să arate mai multă grijă pentru clienţii săi. Americanii au redesenat consola centrală, principalele instrumente de bord şi au regândit spaţiile de depozitare. Cum era de aşteptat, calitatea materialelor regăsite în habitaclu a crescut simţitor, iar lista de dotări s-a îmbogăţit.

Clienţii primesc în plus oglinzi electrice şi încălzite, un volan cu comenzi pentru radio, cruise control, telefon, dar şi conectivitate USB şi iPod, Bluetooth, o priză de 12 volţi şi una de 110 volţi.

Momentan, constructorul american nu a anunţat preţul faceliftului şi data de la care acesta va fi disponibil.

via autoblog

Comentarii (6)

  • frumos , mai ales ala in 2 usi ;)

    HAI DUSTEEERRR, HAI DACIAAAA, TRAIASCA RRRROMANIAAAA!!!

    just a joke :)
    7 5
  • :)
    si mie imi place masina!! e masculina si puternicaaaaaaa mai ales daca vrei ceva off-road Wrangler e alegerea perfecta!!
    8 1
  • Victor
    jeep
    O masina foarte tare,imi place la nebunie pacat insa ca nu este apreciata de marea masa care au in cap numa „jipan” si astfel ca se orienteaza numai catre penibilitatile alea de SUV uri de la Duster pana la Q7
    4 1
  • alo,se aude????
    Ce facelift,ca asta ,ca si Porsche,de 50 de ani arata la fel. P.S.-Rog editorii sa nu mai stearga comentariile care nu contin obscenitati ci doar,probabil ceva de care sunt deranjati(de exemplu raspunsul meu pt. ,,Hunter'' de ieri seara de la clasamentul celor mai vandute masini)
    3 1
  • @LUCCI
    daca e bun si se vinde de sa schimbi?
    e super tare masina...
    1 0
  • fff tare masina asta da jeep
    victor asa e.. as putea sa jur ca jeep wrangler ar lua orice suvuri de astea cum le numesc altii jipan :))
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru