OFICIAL: Kia KND-5, dezvaluit la Seul

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 03.04.2009
Kia a prezentat conceptul KND-5 la Salonul Auto de la Seul alaturi de noul Sorento.

Kia a dezvaluit conceptul KND-5 la Salonul Auto de la Seul. Potrivit oficialilor companiei coreene, modelul prezentat la Seul este aproape de stadiul de productie. Acesta prezinta un aspect similar cu cel al lui Volkswagen Passat CC. Modelul va fi lansat in Europa in anul 2010.

Kia KND-5 are o lungime de 4.945 milimetri si o latime de 1.850 milimetri. Inaltimea acestui model este de 1.475 milimetri, iar ampatamentul este de 2.845 milimetri, ceea ce inseamna ca dimensiunile modelului sunt apropiate de cele ale lui Kia Opirus. Propulsorul acestui model este un V6 de 3.5 litri provenit din gama Lambda a producatorului Hyundai, si dezvolta intre 275 si 310 CP, in functie de versiune.

"Design-ul agresiv si sofisticat al lui KND-5 exemplifica viitorul KIA in materie de valori si aspect. Ca un concept care prefigureaza noua directie de design a unui sedan de lux, KND-5 ar trebui sa atraga publicul Salonului Auto de la Seul.", a declarat Hyoung-Keun Lee, director executiv al diviziei de afaceri internationale al companiei Kia.

Via | Leblogauto

Comentarii (7)

  • kia e pe val
    foarte frumos
    0 0
  • foarte tare
    arata incredibil de bine
    0 0
  • opirus ?
    este noul/viitorul OPIRUS ?
    arata excelent
    0 0
  • Crysty
    KIA
    O combinatie intre Mondeo, Insignia la casoerie si Q7 (la spate) !!!
    Ai dracu' koreeni s-au pus pe copiat toate modelele de succes !
    Nu mi-as lua masina asiatica pt nimic in lume! Imbatranesc pana soseste vreo piesa ! Poate confirma si un simplu posesor de astfel de masina!
    Pt fanii coreeni posed un automobil german !
    0 0
  • Kia vs Crysty cu auto german
    @Crysty
    Sunt un fost posesor de hyundai. Am avut primele 2 modele de acccent, care nu a fost foarte bine vandut in europa (nu au intrat tare pe piata europeana ca si acuma). Sincer, am fost foarte multumit de amandoua (au fost masini corecte dpdvd pret calitate). Cat dai atata face. Am trecut si eu pe europene si mi-am luat Opel. Am constatat ca piesele pe opel sunt mai scumpe si timpul de asteptare e mult mai mare decat la cele doua hyundai ce le-am avut. Ce-i drept, pe opel mi-au picat piese grele si probabil de aceea am asteptat atata. Sa te bucuri de autoturismul german aflat in posesia ta, si iti doresc cat mai putine defectiuni cu putinta si satisfactie maxima.

    Totul depinde de tipul de piesa pe care il astepti. Daca vorbim de pompe de injectie, calculatoare de injectie, timpul de asteptare creste proportional cu frecventa de defectare a piesei respective. Cam nimeni nu tine pe stok piese foarte scumpe, in eventualitatea ca se va strica pe o masina si va fi nevoie de piesa.

    Acuma on-topic, masina asta arata tare bine, si daca urmeaza fiabilitatea modelelor hyundai si kia actuale, va fi o masina reusita. Trebuie, doar sa ne schimbam mentalitatea in legatura cu masinile asiatice.
    0 0
  • Crysty
    @ Ando
    Fiecare cu parerea lui!
    Ce am discutat a fost o parere strict personala!
    Nu critic in niciun fel pe cine vrea sa-si ia masini asiatice, pe banii lui!
    Km cat mai multi fara inci(acci)dente !
    0 0
  • rubens
    frumos dar copy
    fatza de mercedes si spate de audi q7,oricum imi place cum arata din fatza dar spatele nu prea,interioru e frumos.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru