OFICIAL: Lexus a lansat noul Rx 450h la Geneva

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 04.03.2009
Lexus a lansat noul sau SUV hibrid RX 450h la Salonul Auto de la Geneva.

Lexus si-a lansat noul Rx 450h la Salonul Auto de la Geneva alaturi de IS250 C. Cele dou modele si-au facut debutul european la evenimentul organizat la Geneva. Principalele schimbari fata de generatia precedenta sunt operate asupra trenului de rulare hibrid, care este reproiectat pentru a reduce cat mai mult emisiile de CO2. Design-ul acestui model corespunde noii filozofii de design a japonezilor, pe care au denumit-o L-finesse.

Interiorul lui RX 450h a fost impartit in doua zone si beneficiaza de numeroase inovatii tehnice pentru a imbunatati siguranta si confortul oferite pasagerilor sai. Alaturi de RX 450h, Lexus va prezenta roadster-ul IS 250C. Acesta are un acoperis pliabil din aluminiu, care poate fi decapotat in doar 20 de secunde.IS 250C are un motor V6 de 2.5 litri care dezvolta 205 CP si este echipat cu o transmisie automata cu sase trepte. Cele doua modele sunt insotite in standul Lexus de sedanul IS-F si de modelele hibrid GS 450h si LS 600h.

Via | Lexus

Comentarii (2)

  • LauCalin
    Lexus
    Absolut superb. Imi place foarte mult. Cu siguranta este cel mai puternic concurent al lui BMW, Mercedes si Audi.
    0 0
  • odo2009
    RX450h
    Exceptionala masina,eleganta,rasata si fara concurenta (tehnologic,evident) pana in prezent!!Sa vedem ce va scoate.... concurenta!?!?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru