OFICIAL: Noble a dezvaluit noul supercar M600

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 19.08.2009
Producatorul de nisa Noble a dezvaluit noul sau supercar, intitulat M600. Modelul dezvolta 650 CP si poate accelera de la 0 la 100 km/h in 3 secunde.

Constructorul britanic de supercar-uri Noble a dezvaluit oficial noul sau model, denumit M600. Acesta este echipat cu un motor V8 twin-turbo, care ofera 650 CP si 837 Nm. Unitatea V8 este de provenienta Volvo si are o cilindree de 4.4 litri. Puterea este obtinuta prin intermediul a doua turbine Garett, iar unitatea ECU are trei setari, care ofera 450, 550 sau 650 CP.

Cusca de protectie a lui Noble M600 este construita din otel inoxidabil, la fel ca sasiul si toate elementele de rezistenta ale caroseriei. Panourile de caroserie sunt fabricate din fibra de carbon, ceea ce duce la o masa de numai 1.274 kg, valoare scazuta pentru un supercar echipat cu un motor V8. Aceste elemente ii permit lui Noble M600 sa accelereze de la 0 la 100 km/h in 3.0 secunde, pe cand acceleratia de la 0 la 160 km/h este realizata in 6.5 secunde.Supercarul britanic este capabil sa atinga o viteza maxima de 362 km/h.

Spre deosebire de alte supercar-uri exotice, Noble M600 nu are ESP si nici ABS. Singurul sistem de siguranta disponibil pe M600 este sistemul de control al tractiunii, care poate fi complet dezactivat.

Modelul Noble M600 este disponibil doar cu o transmisie manuala cu sase trepte. Noble va prezenta publicului noul M600 la Goodwood,in data de 19 septembrie.

Via | Autocar

Taguri: M600, Noble, Volvo, supercar

Comentarii (5)

  • Stelian_Opincariu
    Noble se poate spala pe cap cu modelul asta, parca ii un Ferrari la indigo
    0 6
  • @Stelian
    Cred ca ai uitat sa-ti pui ochelarii, nu seamana absolut deloc cu vre-un model de Ferrari, ba chiar seamana destul de mult cu modelele anterioare Noble.
    1 1
  • Stelian_Opincariu
    gtrazvan
    copiaza in detaliu Ferrari F430. Trebuie sa faci cinste deoarece am dreptate
    1 3
  • @Stelian
    Eu zic sa compari pozele de mai sus cu astea din cele 2 link-uri sa vezi ca nu are legatura cu F430, asat daca ai legatura cu designul.

    http://nysportscars.com/cars/?id=137411

    http://www.desktopcar.net/cars/noble/

    Putea sa-mi arate cineva fotografiile astea si fara vreo descriere si direct Noble spuneam ca este, nu are legatura nici la forme nici la fata nici, nici lateral, nici la spate cu F430, singura legatura sunt 3 aerisiri pe fata ccu aceeasi dispunere dar cu o forma total diferita fata de Ferrari.

    Este fix un facelift al modelelor anterioare Noble.

    O sa-ti fac cinste cand nu o sa mai fi subiectiv, pt. mine nu exista masini japoneze, americane, germane, chinezesti, romanesti etc. exista doar masini si branduri care au bune si rele toate si trebuie sa le luam ca atare.

    Cand o sa constat asa ceva la tine o sa-ti fac sigur cinste.
    2 0
  • super! de cand asteptam stiri despre modelul asta....arata bine, seamana mai mult cu prototipul M14 decat M15-ul.....arata foarte bine, dar parca modelul M15 imi place mai mult ca si design...multumesc automarket ptr aceasta stire
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru