OFICIAL: Noul Honda Jazz

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 28.07.2008
Honda a publicat primele fotografii si informatii oficiale despre noul hatchback cu 5 usi, denumit in Europa - Jazz.

Esential

100 de CP are motorizarea de 1.4 litri disponibila pe Honda Jazz.

Honda a publicat astazi primele informatii oficiale despre noul model Jazz. Hatchback-ul cu 5 usi este construit pe o platforma noua si vine cu un design evoluat si un interior mult mai spatios, in comparatie cu vechea generatie.

Noul Honda Jazz are o lungime 3.900 mm, o latime de 1.695 mm si o inaltime de 1.525 mm. Se mentine conceptul modelului anterior Jazz in ceea ce priveste pozitionarea centrala a rezervorului de combustibil si a scaunelor cu sistem “Magic Seats”.

Scaune frontale mai confortabile cu un suport mai bun, o pedala de repaos pentru sofer, un scaun al soferului reglabil pe inaltime, un volan reglabil pe doua directii si o bancheta mai spatioasa, sunt principalele caracteristici care definesc noul Jazz.

O structura mai incapatoare, cu un stil specific ”cab forward", confera noului model o mai buna vizibilitate si mai mult spatiu, beneficiind mai ales de spatiu mai mare pentru picioare in spate cat si in portbagaj.

Honda a pregatit doua motorizari noi pentru modelul Jazz.

Vorbim despre propulsorul de 1.2-litri cu 90 CP si propulsorul de 1.4-litri i-VTEC cu 100 CP. Noile motorizari ofera caracteristici mai performante, aducând in acelasi timp economia de combustibil la nivelul de 5.1 respectiv 5.3 l/100 km.

Emisiile de CO2 atât pentru motorul de 1.2 litri cât si 1.4-litri au fost reduse semnificativ. Motorul de 1,2 litri emite acum doar 120g/km (in scadere de la 129g/km), in timp ce motorul de 1.4 litri cu transmisie manuala produce 123g/km iar cel cu transmisie i-SHIFT 120g/km (in scadere de la 137g/km).

Via | Honda 

Taguri: Honda, Jazz

Comentarii (2)

  • "O structura mai incapatoare, cu un stil specific ”cab forward", confera noului model o mai buna vizibilitate si mai mult spatiu, beneficiind mai ales de spatiu mai mare pentru picioare in spate cat si in portbagaj."

    Haha, chiar amuzanta intorsatura asta de condei. Deci asta inseamna dom'le "cab forward": mai mult spatiu pentru picioare in spate cat si in portbagaj :))
    0 0
  • copie
    seamana izbitor cu MITSUBISHI COLT..........
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru