OFICIAL: Noul Nissan 370Z

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 29.10.2008
Nissan a publicat primele imagini oficiale cu noul model sport 370Z, inlocuitorul modelului 350Z.

Esential

350 de cai putere are noul Nissan 370Z.

Nissan a publicat primele imagini oficiale cu noul model 370Z, pregatit pentru Salonul Auto de la Los Angeles, care va debuta luna viitoare.

Noul model din gama Z va aduce o reinterpretare a designului sportivei japoneze, prin imprumutul unor elemente existente pe modelul GT-R. Noul 370Z va fi mult mai scurt decat actualul 350Z, ampatamentul sau urmand sa masoare aproximativ 2514 mm. Principalele diferente estetice se pot observa la nivelul blocurilor optice frontale si posterioare, care primesc o forma neregulata interesanta si dinamica.

Insertiile de tip LED si materialele de inalta calitate la interior sunt surprizele pregatite de producatorul nipon. Mai mult, interiorul noului 370Z va aduce o adevarata revolutie de imagine modelului Nissan.

Sub capota gasim o unitate V6 de 3.7L VQ37VHR. In principiu, este acelasi propulsor existent si pe modelul Infiniti G37 sedan, doar ca noua sportiva nipona va beneficia de un plus de putere. Se estimeaza ca Nissan 370Z va beneficia de o putere de 350 cai si un cuplu maxim de 370 Nm.

Via | Nissan

Taguri: 350Z, 370Z, Nissan

Comentarii (11)

  • Gherghe nu mai minti!
    Salutare domnilor de la Automarket. Nu o data v-am criticat asupru pentru faptul ca bagati din burta anumite date care nu corespund realitatii. Iata comunicatul de presa Nissan, in toata splendoarea lui. Vei observa draga Robert ca nu scrie nicaieri despre motor. Tu de unde stii? Ti-a zis Carlos Ghosn personal? Rugaminte. Nu mai mintiti poporul. Ati devenit la fel depenibili ca si promotor.

    All-New 2009 Nissan 370Z Coupe Readies For Debut

    NASHVILLE, TN (Oct. 29, 2008) - Nissan offers the first look at the upcoming 2009 370Z Coupe, which makes its world debut at the Los Angeles Auto Show on November 19th. The all-new 2009 Nissan 370Z, the first full redesign of the iconic Nissan Z since its reintroduction as a 2003 model, solidifies the strengths of its predecessor with an unmatched balance of performance, style and value. The all-new Z will go on sale at Nissan dealers in early 2009.
    0 0
  • Mircea Mester
    @Ich
    Nu crezi ca ar fi fost mult mai inteligent sa astepti comunicatul oficial in care Nissan expune toate datele inainte de a arunca cu noroi? Probabil nu e cazul sa iti insiram aici toate sursele de care dispunem. Hai sa asteptam cu totii informatiile oficiale si sa vedem in ce masura se pupa cu ce am publicat noi. Eu pariez ca acest lucru se va intampla intr-o foarte mare masura. Tu nu. Cineva va avea dreptate :)
    0 0
  • Bine Mestere....tot tu vrei sa iesi deasupra
    Sursele fiind? Deci dragule cand faci o stire, ar fi cazul sa spui chestii de genul... este de asteptat sau o formulare care sa dea de inteles ca asta ar putea fi o varianta plauzibila. Mestere nu e vorba de cine are dreptate ci de corectitudinea unei informatii,pentru ca Nissan la momentul de fata nu a publicat nimic despre motor. Deci aniticipezi folosind ca sigur susrsa oficiala Nisaan ceea ce este o cretinatate. Degeaba o scalzi, exprimarea putea fi alta. Ori cum ati scris in text este ca si cum anuntul privitor la motorizare ar fi oficial. Ceea ce, dragul meu, este incorect. Orgoliul tau marunt ma lasa rece. Ar fi cazul sa va reexamninati putin viziunea voastra ca si jurnalisti. Stircati ceea ce ati cladit in timp. Paote pentru poporeni da bine asa, insa mai sunt si ochia vizati......... Mestere! Hai bafta.
    0 0
  • @Ich
    nimeni nu minte nimic - faptul ca Nissan 370Z va fi echipat de un V6 de 3.7 litri se stie de mult - de aici si numele modelului (370Z)

    faptul ca avea 350 de cai este doar o banuiala, motiv pentru care am scris ca "se estimeaza"

    multumesc mult de urari!
    0 0
  • Lucian
    Uitati aici ceva mai aproape de adevar
    http://consumerguideauto.howstuffworks.com/2009-nissan-350z-3.htm
    0 0
  • motor 370z
    nu va mai certati fratilor! luati de va uitati aici.
    http://www.leftlanenews.com/nissan-370z.html
    0 0
  • cearta
    De ce nu va dati voi numerele de telefon sa va certati doar intre voi???
    0 0
  • hyper335i
    sex pe roti
    foarte tare masinutza. Mai e chiar asa important exact cati cai si ce motor o sa aiba ? probabil ca destui. Are dreptate costi. vreti sa va luati cumva modelul asta si faceti un concurs de masurat care o are mai lunga ? Chiar nu conteaza. Sa speram ca o scot exact ca in poze :)
    0 0
  • de varza
    supa
    fix pix...arata ca fanu..ii o masinuta de fizte de curvalai..de tipi sau tipe ca umbla dupa ceva
    asta e urata, ascutita si foarte scumpa ...cel putin 43 100 euro cu toate taxele...parerea mea..s-ar putea sa ma insel..
    0 0
  • a doua...
    De regula citesc titlul, ma uit la poze... si cam atat, amanuntele le las pentru cei care au neuroni disponibili pe hard...
    Mi-a placut Nissanul asta de pe vremea cind fan fiind de NFSU il tunam de-i sarea NOS-ul pe nari...
    0 0
  • Fishymachine
    Skyline la jamatate pret
    Pare doar masina fitioasa dar e si drifter mai ieftin,fata de cei 90-100k pentru un GT-R35.Dar da poti sa o folofesti si ca "Pimp"-mobile(lucru cu care nu sunt de acord) dar poti sa urci motorul si sa schimbi suspensia si sa faci street-racing(sau mai bine track days) sau drifting(iarasi track day)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru