O noua versiune a lui Opel Insignia ecoFLEX - 130 CP si 5.2 l/100 km

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 03.09.2009
Opel ofera modelul Insignia ecoFLEX si in versiunea de 130 CP, care ofera un nivel mai redus de emisii si un consum la fel de scazut de carburant.

Opel a lansat o versiune de 130 CP a lui Insignia ecoFLEX, creata pentru economii substantiale de pret si de taxe in numeroase tari europene. Modelul dezvolta 130 CP si un cuplu motor de 320 Nm, in timp ce emite doar 136 grame CO2/km si consuma 5.2 litri de carburant la 100 km. Noua versiune a lui Insignia ecoFLEX completeaza modelul de 160 CP si ofera performante dinamice la un nivel apropiat de cel al varfului gamei Insignia ecoFLEX. In versiunea de 130 CP, Insignia ecoFLEX accelereaza de la 0 la 100 km/h in 11.1 secunde si poate atinge o viteza maxima de 207 km/h.

Modelele ecoFLEX au un coeficient aerodinamic mai bun cu 20 de punte fata de versiunile standard ale acestora. Pentru a realiza acest lucru, Opel a montat capace pentru rezervor in partea frontala a puntii spate, a inchis grila de aerisire superiora, iar orificiul central al barei de protectie fata a fost inchis. Garda la sol a modelelor ecoFLEX a fost micsorata, iar partea inferioara a radiatorului a fost etansata. Pe langa asta, toate modelele Opel Insignia ecoFLEX sunt echipate cu pneuri 225/55 R17, create speciat de Michelin.

Motorul lui Opel Insignia ecoFLEX prezinta o tehnologie specifica, procesul de combustie Clean Tech.

Acesta proces inovator asigura cel mai redus consum de carburatn posibil si cel mai scazut nivel de emisii prin intermediul unui sistem electronic cu bucla inchisa. Aspectele cheie ale acestei tehnologii de economisire a carburantului sunt noii senzori piezo-rezistivi care masoara presiunea din fiecare camera de combustie.

Via | Opel

Taguri: EcoFlex, Insignia, Opel

Comentarii (2)

  • george & roland_st
    Bei parca ii o barca pe 4 roti
    2 6
  • bogdan
    Detalii?
    Ce cilindree? Diesel? Otto? Turbo?

    O stire inutila..
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru