OFICIAL: Opel Combo se prezintă

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 14.07.2011
Opel a prezentat noua generaţie a modelului Combo. Aceasta este bazată pe Fiat Doblo şi este oferită în două tipuri de caroserie, două ampatamente şi două înălţimi ale vehiculului.

În continuarea paterneriatului dintre Opel şi Fiat, nemţii au prezentat noua generaţie a modelului Combo. Aceasta este bazată pe Doblo şi va debuta pe piaţă în februarie 2012. Modelul este oferit în versiuni cu două, cinci sau şapte locuri şi poate să fie ori autoturism, ori panel van (furgon). În cazul în care clienţii optează pentru cea de-a doua versiune, aceştia pot să aleagă între două tipuri de ampatament şi două înălţimi ale vehiculului, pentru a putea transporta cât mai multă marfă. Noul Opel Combo are un volum de încărcare de până la 4.600 de litri şi o sarcină utilă de până la o tonă.

În timp ce versiunile furgon pot fi comandate opţional cu una sau cu două uşi glisante, versiunea autoturism are în standard două uşi glisante şi hayon. De asemenea, sunt disponibile uşi duble, asimetrice, la fel cum erau oferite pe generaţia precedentă a lui Doblo. Pentru unele configuraţii de panel van, Opel oferă o trapă suplimentară în partea din spate, menită transportului de obiecte foarte înalte.

Toate motorizările pot fi comandate împreună cu un sistem Start/Stop, menit reducerii consumului de carburant în mediul urban. Motoarele pe benzină şi varianta diesel 1.3 CDTI sunt dotate cu o transmisie manuală cu cinci trepte de viteză, iar unităţile CDTI mai puternice sunt prevăzute cu o transmisie manuală cu şase trepte de viteză.

Motorizări

Diesel   Benzină
Cilindree  1.3 CDTI  1.6 CDTI  2.0 CDTI  1.4i
Putere 90 CP 90 CP / 105 CP 135 CP 70 CP

 

Versiunea cu ampatament scurt are un volum de încărcare de până la 3.800 de litri, în timp ce versiunea cu ampatament mărit are un volum de până la 4.600 de litri. Pragul de încărcare are o înălţime de 54.4 centimetri, iar lăţimea deschiderii uşii glisante are cea mai bună valoare din segment. În standard, Opel Combo vine cu închidere centralizată, servodirecţie, coloană de direcţie reglabilă pe înălţime şi adâncime, geamuri electrice faţă, scaun şofer reglabil în patru direcţii şi airbag şofer.

Alături de acestea, sistemul ABS este standard, alături de airbag-ul pentru şofer şi un kit pentru repararea penelor.

Via | Opel

Comentarii (9)

  • Noul OPEL COMBO?!?!?!
    Noul Opel Combo este noul Fiat Doblo cu sigla schimbata?!? Asta inseamna in ziua de azi parteneriat?
    18 8
  • @
    Cel mai urat model Opel.
    15 8
  • Naspa rau.. de tot rasul...
    11 8
  • arata foarte frumos pentru o mini-utilitara
    10 6
  • dumy78
    Pacat
    sunt fan Opel, dar "progenitura" asta se intrece in uratenie cu Fiat Multipla 1998
    4 4
  • Parteneriat!
    Acum inteleg ca sunt parteneri dar,chiar nu puteau restiliza un pic "fata"?
    Sa o integreze in linia de design actuala?
    3 1
  • costuri&costuri&costuri
    In momentul in care treb sa schimbi un model din gama iar acel model nu a adus profit , ba din contra , dar vrei sa joci totusi in continuare pe segmentul respectiv + ca ai alte planuri, alte investitii in alte modele mult mai competitive pe piata si profitabile , automat te gandesti la costuri; in momentul in care 'cumperi' un model ' la cheie' de la un partener , costurile de cercetare/proiectare/dezvoltare sunt egale cu 0. Cate unitati vinzi , nici nu mai conteaza . Castigi si tu , castiga si cel de la care ai cumparat modelul respectiv.
    2 1
  • Marian
    Nu ma intereseaza cum arata, dar din toata afacerea asta nu inteleg un singur lucru. Motorul de 1.6 de cine e facut? Dupa puteri pare a fi cel de la VW... Sau au si cei de la FIAT motorul de 1.6 in gama asta de puteri pt utilitare?
    0 0
  • Nu arata chiar rau
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru