OFICIAL: Prima schiţă a standului Audi de la Frankfurt

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 21.07.2011
Audi a prezentat prima schiţă a standului său de zece milioane de euro de la Salonul Auto de la Frankfurt, cel mai mare stand construit de Audi pentru un asemenea eveniment.

Audi vrea să impresioneze toţi vizitatorii Salonului Auto de la Frankfurt cu standul său. Acesta va fi cel mai mare stand construit de marca germană pentru un eveniment şi costă 10 milioane de euro. Expoziţia în aer liber se numeşte Agora, are o lungime de 100 de metri şi o lăţime de 70 de metri şi pereţii săi urcă la 12 metri. Graţie dimensiunilor generoase, standul Agora poate să găzduiască peste 30 de automobile.

Un alt element deosebit de atractiv al acestui stand este circuitul său integrat, care poate fi parcurs de nouă automobile în acelaşi timp. Mini-circuitul din standul Audi de la Frankfurt are o lungime de 400 de metri şi vizitatorii pot să conducă în jur de 12 modele. O parte dintre aceste vehicule sunt modele de producţie, dar unele prototipuri vor putea fi conduse în scop demonstrativ, spun cei de la Autocar.

În 2009, cei de la BMW au avut în standul lor un mini-circuit, pe care clienţii puteau să conducă o serie de modele. Ediţia 2011 a Salonului Auto de la Frankfurt nu va face excepţie, constructorul din Munchen urmând să aibă un mini-circuit în standul său şi anul acesta.

Cei de la Mercedes-Benz nu se lasă mai prejos, pregătind şi ei propriul lor mini-circuit în cadrul standului de la Frankfurt.

Rupert Stadler, preşedintele executiv Audi, a declarat că brandul german va face o impresie bună şi că "standul va fi surprinzător, complet din punct de vedere emoţional şi arhitectural, capabil să lase cu gura căscată pe toţi cei prezenţi".

Via | Autocar

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru