OFICIAL: Primele imagini ale lui Bentley Continental Supersports Cabrio

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 17.02.2010
Bentley a dezvaluit primele imagini ale lui Continental Supersports Cabrio inainte de debutul de la Salonul Auto de la Geneva.

Britanicii de la Bentley au prezentat primele imagini ale noii lor decapotabile bazate pe Continental Supersports. Modelul va debuta la Salonul Auto de la Geneva in luna martie, iar englezii pretind ca acesta este cea mai rapida decapotabila cu patru locuri si cel mai rapid Bentley decapotabil din lume. Continental Supersports Cabrio este echipat cu un motor W12 de 6.0 litri supraalimentat cu doua turbine si dezvolta 621 CP si un cuplu motor maxim de 800 Nm.

Pe langa faptul ca este cel mai rapid Bentley decapotabil din lume si cea mai rapida decapotabila cu patru locuri din lume, noul Continental Supersports Cabrio are si ambitii ecologice. Modelul poate sa functioneze atat cu benzina cat si cu etanol E85, in timp ce poate sa accelereze de la 0 la 100 km/h in 3.9 secunde iar viteza maxima este de 325 km/h indiferent de carburantul utilizat.

La fel ca in cazul versiunii coupe a lui Continental Supersports, modelul va beneficia de un sistem de tractiune integrala si o cutie de viteze automata cu sase trepte realizata de cei de la ZF. Sistemul de tractiune integrala transfera puterea la sosea prin patru jante de 20 inch din aliaj usor care sunt imbracate cu anvelope 275/35 ZR 20.

Modelul va debuta pe piata in aceasta vara si este asteptat sa aiba un pret de pornire de circa 220.000 de euro.

Via | Bentley

Comentarii (2)

  • Tineti-ma...am orgasm.DA! DA! DAAA! e SUPERBA..

    Arata extraordinar,motorizarea sunt ferm convins ca "rupe", sa nu mai zic vara ce marfa e cu ea decapotata.
    1 3
  • automarket
    Greseala
    Accelerarea 0-100 km/h are loc in 4.2 secunde, 0-60 ml/h are loc in 3.9 secunde. Corectati
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru