OFICIAL: Primele imagini cu Range Rover Evoque

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 22.09.2010
Range Rover a prezentat noul Evoque, model care va debuta la Salonul Auto de la Paris de la finele acestei luni.

Range Rover a prezentat astăzi versiunea proprie a lui LRX. Modelul este mai uşor decât fratele său de la Land Rover, are un design mai agresiv şi emite mai puţine grame de CO2 pe kilometru. Potrivit primelor informaţii, modelul este echipat cu un motor pe benzină de 2.0 litri, supraalimentat cu o turbină şi furnizează 240 CP, pe care îi struneşte cu ajutorul unei transmisii automate cu şase rapoarte. Suspensia modelului este auto-adaptivă şi foloseşte sistemul MagneRide, în timp ce direcţia electrică este standard, iar clienţii primesc şi un sistem de regenerare a energiei cinetice pierdute la frânare.

Range Rover Evoque este oferit alături de trei teme de design exterior. Acestea se numesc Pure, Prestige şi Dynamic. Versiunea Pure reprezintă o abordare minimalistă a design-ului lui Evoque şi utilizează culori naturale şi ornamente din metal lustruit. Versiunea Prestige beneficiază şi de un interior special, iar exteriorul primeşte un set de jante de aliaj de 19 inch.

Evoque Dynamic le este destinat clienţilor care doresc un kit de caroserie redesenat şi un set de jante de aliaj de 19 sau 20 de inch, alături de un interior cu un design mai sportiv.

"Range Rover este lux, Land Rover este versatilitate şi practicalitate. Evoque ne-a ajutat să definim marca noastră şi să stabilim cum este ea poziţionată. Acest lucru spune multe despre unde poate să meargă Range Rover în viitor. Din punct de vedere istoric, Land Rover este cunoscut pentru dezvoltarea noilor segmente de piaţă, sau cel puţin schimbarea direcţiei în care merg anumite modele Land Rover. Gândiţi-vă la primul Range Rover, la Freelandar sau al Range Rover Sport. Suntem optimişti că Evoque va realiza acelaşi lucru", a declarat Phil Propham, şeful Land Rover.

Debutul public al lui Range Rover Evoque va avea loc la Salonul Auto de la Paris din această lună, iar vânzările modelului vor începe în toamna anului 2011. În comparaţie cu modelele Range Rover Sport, Evoque este cu 43 de centimetri mai scurt, cu 17 centimetri mai scund.

Lăţimea modelului pare să fie apropiată de cea a lui Range Rover Sport, iar capacităţile în teren accidentat par să facă parte din CV-ul lui Evoque.

Via | LandRover

Comentarii (10)

  • Fita de fita
    De ce abia la anul???
    4 1
  • Super
    Design superb exact ce le lipsea celor de la RR
    9 2
  • Stanila
    audi e mai tare
    6 15
  • 3 usi
    Are doar 3 usi?:O
    5 1
  • superb
    un design superbbbbbb!!
    6 2
  • ghertoiala
    Bucurati-va fratilor ca au mai lansat astia un tanc pt ghertoii si pitipoancele din Ro. Un rahat de masina supradimensionata si fara nici o utilitate. O sa prinda la toate scursurile.
    6 10
  • Dominus
    RR
    mhmmmm, cam seamana cu Dacia Duster Concept .....
    la design vorbesc .... ca in rest e star trek fata de Dacia
    2 2
  • razvan1
    ?
    ala e schimbatorul???...vad ca e automata...dar pana acum macar era o maneta ceva...
    1 1
  • Lucian
    superb
    din fatza seamana tare de tot cu Dacia Duster Concept, poate ca designul aceastei masini a fost inspirat din acel concept ;)
    2 2
  • Ce-mi trebuia
    Exact ce-mi trebuie. Imi mai lipsesc restu de 55000 de euro. Oricum, frumos
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru