OFICIAL: Renault Clio S, sportivitate exclusiv estetica

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 12.02.2010
Renault va lansa pe anumite piete versiunea S a lui Clio. Aceasta vine cu stickere si dotari interesante, dar cu aceleasi motoare. Modelul nu va fi disponibil in Romania.

Renault a anuntat astazi ca va lansa pe anumite piete europene o versiune S a lui Clio facelift. Desi numele ar putea spune altceva, noul Clio S nu vine cu modificari tehnice sau cu un motor mai puternic care sa acopere plaja de putere ramasa libera intre versiunea RS, cea GT si cele normale pe benzina, schimbarile regasindu-se exclusiv la nivel estetic, atat in exterior, cat si in interior. Denumirea nu este o noutate in gama Clio, fiind utilizata de constructorul francez si in anii '90, pe o versiune speciala a primei generatii Clio.

Caracteristicile estetice ale noii versiuni sunt reprezentate de jantele de 16 inch speciale, de insertiile albe sau rosii (in functie de culoarea prezenta pe restul caroseriei) de pe spoilerul frontal, mini-eleronul posterior si oglinzi si mai ales de stickerele S de pe partile laterale si de pe plafon. In interior, cadranele primesc un fundal alb, aceeasi culoare fiind regasita pe consola centrala si pe anumite elemente ale plansei de bord. In sfarsit, scaunele primesc o nota personala prin aplicarea motivelor regasite in stickerele de pe exterior.

Noul Renault Clio S va fi disponibil exclusiv pe pietele din Marea Britanie, Spania, Portugalia, Franta, in Tarile Nordice, in Africa de Sud, in Israel, Japonia si Elvetia, aparitia modelului in Tara Cantoanelor insemnand ca acesta va fi prezent intr-o pozitie speciala la Salonul Auto de la Geneva, care va incepe in 2 martie.

via | Renault

 

Comentarii (9)

  • clio
    cand vad consola centrala cu butoanele alea asa ieftine, si cadranele de bord cu cifrele alea asa mari imi vine sa ma dau cant mai repede jos din masina. e groaznica la interior
    4 16
  • reno
    evident ca nu va fi disponibil in Romania...
    6 2
  • Carlos
    @sandy-bell
    ba asta cu nume de pokemon, du-te cu VAG-urile tale invartindu-te si lasa-ne pe noi sa apreciem in liniste noutatile Renault !! ca noua ne place Clio.
    11 4
  • Cristi
    Clio
    Pentru ce ofera clio eu zic ca este bine.Este totusi o masina apreciata in Romania.Mie imi place.Se conduce usor,se parcheaza usor,spatios la interior.Oricum pentru moment dacia le aduce profitul cel mare celor de la renault......
    3 1
  • bai nene bai
    Cristi : "Oricum pentru moment dacia le aduce profitul cel mare celor de la renault......"

    Tu faci caterinca sau chiar crezi asta??? Atat pot sinapsele tale sa proceseze? Nu stiu care e faza dar parca tineretul roman se tampeste pe zi ce trece. Tu crezi ca alianta Renault-Nissan atarna de vanzarile Dacia?

    OnTopic Pacat ca nu aduc si motoare mai puternice pe benzina( nu vorbesc de cel de 200CP). Au 1.6 110 dar are cutie automata in 4 trepte. Un 1.4 Tce ar fi ceva pe Clio, sau motorul de pe Twingo RS .La vara schimb buburuza pe alta buburuza pe benzina, gata divortez de motorina :).
    2 1
  • @cartabos
    carlos interiorul e chiar oribil,iar sandman are dreptul la replica pentru ca aici e automarket nu renomarket. pa
    1 7
  • herculane
    Clio Exception - la banii lui e cel mai tare interior din clasa mica
    Eu am un Clio cumparat de nou. Puteti vedea poze si afla parerea mea de masina aici:

    http://www.daciaclub.ro/index.php?s=f1f1d1aeaf125c4beba98ecb33336f93&showtopic=110254&st=0
    7 0
  • Marius
    Blegule esti dus
    Asa este, Cristi are dreptate.Sau poate aduce profit laguna 3 sau poate velsatis???? :))))
    Dacia aduce o caruta de bani in bugetul renault. Hai pa.
    0 4
  • Cristi
    Pentru Blegu....:)))
    Grupul Renault a terminat anul trecut cu o pierdere de trei miliarde de euro provenita din toate marcile asociate. Toate, mai putin Dacia, care a inregistrat un profit de 54 de milioane de euro, mai mic cu 10% fata de 2008. In lei, insa, profitul este chiar mai mare. Constantin Stroe, vicepresedintele companiei din Mioveni explica, pentru MONEY.ro, cum s-a ajuns la o asemenea performanta.

    http://www.newz.ro/stire/100588/dacia-este-singura-marca-renault-profitabila.html

    Blegule nu o spun eu ma, o spun stirile si cifrele.Esti chiar un taran care nu accepta pareri pertinente scrise in ton civilizat.
    0 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru