OFICIAL: Renault lanseaza la Frankfurt un rival pentru Smart

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 26.05.2009
Smart Fortwo va avea din vara un nou concurent, venit de aceasta data din partea celor de la Renault. Conceptul ce urmeaza a fi prezentat la Frankfurt in septembrie se va materializa in viitorul apropiat.

Salonul Auto de la Frankfurt va marca o premiera importanta la standul constructorului Renault. Francezii isi vor largi gama cu un candidat pentru segmentul modelelor mini al pietei europene. Informatia a fost facuta publica de insusi Patrick Pelata, directorul general Renault, intr-un interviu pentru revista Automotive News.

Renault va prezenta publicului doar conceptul care va sta la baza modelului urban, o versiune de productie fiind asteptata mult mai tarziu. Momentan nu exista informatii prea multe despre viitorul city-car, insa specialistii sunt de parere ca modelul va deriva din platforma actualului Twingo. Este foarte probabil ca cel mai nou membru al gamei Renault sa fie animat in viitor de o tehnologie electrica imprumutata de la Kangoo BeBop Z.E.

Viitorul model urban gandit de Renault va patrunde pe o piata cu multi concurenti si va trebui sa se bata cu modele consacrate ca Smart Fortwo, Toyota iQ sau debutanti cum sunt Volkswagen Up! si Fiat Topolino.

via | Autoblog

Comentarii (3)

  • Fane Stilistul
    HAHAHAHA!
    Ba ce gluma buna! Renault se bate cu altii! HAHAHAHA! Poate se bate cu morile de vant!!!!!!!!! Renault nu e capabil sa faca doar masini IEFTINE! Nu ma intelegeti gresit cand zic ieftin nu zic prost! Ce modele are renault scoase pe piata? Laguna care este un TOTAL esec , Megane 3 care este defapt un megane 2 restilizat.Acelas tren de rulare , aceasi dierctie fara feedback.Doar calitatea interiorului a crescut.Un CLIO 3 vai de capu lui care e urat ca o rata.Si binenteles un Symbol cara orice roman sarac il are. De VEL SATIS nici nu are sa amintesc, deoarece e un dinozaur pe cale de disparitie! Va pup, si venitie la mine la frizerie sa va tund! Reducere 20%! PA!
    4 4
  • Mircea
    @Fane
    Fratele meu, se poate sa ai si dreptate, si imi place cum ai punctat faza cu Symbol. Nu crezi ca este bine ca fiecare sarac are un Symbol. Sa stii ca nu este o masina proasta deloc. Iar mie personal imi place design-ul Renault (in afara de megane-ul ala hatchback, nu ma impac cu cocoasa din spate :)))
    Cat despre asta micu, ar fi fain sa il produca pentru ca in afara de Aygo, ar fi cea mai faina masinutza compacta.
    Asta-i parerea mea.
    Respect
    3 1
  • DA!
    Salut Mircea! Cand am zis ca Symbol are toata lumea nu a fost ca o critica din partea mea.Subliniez inca odata IEFTIN nu este egal cu CALITATE PROASTA! O zi placuta in continuare Mircea!
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru