Oficial: Skoda Octavia facelift

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 01.10.2008
Skoda a dezvaluit primele imagini oficiale cu noua Octavia. Enjoy!

Esential

122 cai putere dezvolta motorul 1.4 TSI cu care poate fi echipata Skoda Octavia facelift.

Primele fotografii oficiale cu Skoda Octavia facelift au fost publicate cu doar cateva zile inainte de Salonul Auto de la Paris.

Skoda a redesenat partea din fata a modelului Octavia, aducand-o la linie cu modelele Fabia si Superb, in timp ce la partea din spate schimbarile sunt restranse la stopurile spate restilizate, precum si bara redesenata.

La interior Octavia beneficiaza de o noua generatie volane cu trei sau patru spite, un nou sistem de navigatie si aer conditionat precum si noi materiale si disponibile pentru tapiterie. Octavia Facelift va primi cinci motoare pe benzina si trei motorizari diesel, printre care si motorul supraalimentat al grupului Volkswagen, de 1.4 litri TSI care dezvolta 122 cai.

Via | Carscoop

Taguri: Octavia, Skoda

Comentarii (33)

  • skoda
    trebuia si ei sa faca o schimbare au ramas ultmi ...
    2 0
  • skoda.....
    cam tarziu va prindeti....la Brady zac mai multe exemplare de cateva saptamani.....
    0 0
  • o data la 4 ani
    Skoda intotdeauna va face imbunatatiri/facelift o data la 4 ani, asa ca mai repede nu o sa vedem nici un model restilizat considerabil
    1 0
  • rookie
    Cam urat. Fara Facelift arata mai bine. Nu prea se inscriu farurile in linia caroseriei... Pacat. Au stricat un model frumos.
    1 1
  • chiar nu pot abtine, astia daca alungesc un pic farurile si stopurile ii zic facelift, pfff
    0 0
  • ciop-shop
    Mai bine dadeau modelul alora de la ciop-shop. Cred ca le iesea mai bine.
    0 0
  • cozappz
    G6 vs O3
    Oricum arata conform standardelor VW, adica mai schimbam ceva pe ici pe colo. Sper sa nu mareasca pretzu ca la G6!!
    0 0
  • pt bobovis ...esti sigur ca poti sa faci diferenta intre noul Superb Si octavia face lift :)))))))))))
    0 0
  • URAGANU
    bine zis FACElift
    Bun machiajul. Prost cu spatele. Puteau sa-l schimbe. Dar din cate observam Skoda este o companie mai conservatoare. Pacat ca detinatorii de Skoda sunt niste idioti in trafic.
    0 1
  • unu cu skoda
    Pacat ca detinatorii de Skoda sunt niste idioti in trafic.
    Probabil ca esti "detinator " de Q7 culoarea untului cu e " la moda" . Este o vorba , batraneasca..." daca nu ai treaba nu te bagi....
    1 0
  • mai bine taci
    Domn ura gan de unde ai tras matale concluzia ca detinatorii de skoda sunt .... in trafic .
    Sau esti vulpea care nu ajunge la struguri , poate detinatorii de skoda nu isi bat capu cand te vad cu loganu incercand sa ii depasesti bai disperatule.
    Poate nu te ai prins dar aici se dicuta despre un model anume de masina Skoda Octavia , nu cred ca frustratii de genul tau au dreptul sa abereze despre soferi si conditii de trafic.
    Daca ai probleme in trafic ia lectii de conducere daca nu stai dreaq in casa si nu mai comenta aiurea.
    Onn toppic: Skoda este o marca ce a dovedit deja ca prezinta un raport calitate pret foarte bun si daca vanzarile merg bine e normal sa nu simta nevoia de face lift ( vezi octavia tour care se vinde foarte bine ).
    Octavia sora mai saraca a lui passat a dovedit in timp ca este o masina fiabila la un pret bun si cred ca acest face lift va avea soarta lui tour care va fii retras de pe piata .
    Legat de face lift sigur se putea mai bine dar banuiesc ca trebuia sa se incadreze in noul trend skoda care a fost anuntat de fabia.
    0 0
  • ALTU CU SKODA
    ba taifun nu ai treaba ?
    Bai uragane du te tata si urla prin alta parte , skoda octavia este in general o masina de familisti trecuti de o anumita varsta.
    Are ca target exact opusul celor pe care ii descrii tu , oameni linistiti care isi doresc o masina fiabila , nu pustani stresati ca tine si personaje cu lantul de wc la gat, aia prefera 4 cercuri sau elicea cu alb si albastru a bavarezilor .
    o zi buna !!!
    1 0
  • @uraganu
    Despre facelift, mi se pare foarte reusit, pacat ca n-au schimbat si spatele.
    Despre detinatorii de Octavia, sunt de acord cu afirmatia lui Uraganu, in majoritate sunt lipsiti de respect fata de ceilalti participanti la trafic, nu acorda prioritate, claxoneaza, etc... cunoasteti, si nu doar eu si uraganu am observat asta, ci si multi altii.
    Inca ceva, nu am Octavia dar mi-ar place modelul asta nou in versiune RS. Semnat, posesor de Fabia RS!
    0 0
  • antiaudi
    antiaudi
    bey, oglinzile se pare ca sunt luate de la a4/a5
    de fapt e un mix in mix
    asa ca e bine zic eu.. se oftica fraierii cu a4/a5
    bey PIT cat despre fiabilitate mai bine TACI..
    0 0
  • Alexx24
    Ia trageti putin cu ochiul pe siteuri serioase de masini si o sa vedeti ca octavia e pe locul 1 in UK la fiabilitate si raport pret/dotari. Am avut Fabia 5 ani de zile. Nici o problema in afara de consumabile. Dotari similare cu masini din clase superioare, caroserie f buna, tren de rulare f sigur si solid, rigiditate sporita, materiale f corecte, mai putin vopseaua care e mai pacatoasa decat la alte masini VAG, dar peste concurenta. Acum am optat pt un passat in detrimentul unei octavii. sper sa nu ma dezamageasca. Numai bine si nu mai vorbiti daca nu stiti masinile si nu ati condus-o niciodata. Intre o jetta de exemplu si o octavia 2 as alege de 10 ori din 10 octavia. Numai Bine!
    0 0
  • nonono
    baragladina :d
    pare mai simpatica (asta machiata), dar tot tractor e :d
    pt oras e varza!
    in afara (autostrada) e ok; var tdi; desi, nu straluceste.
    nu merita banii decat daca vrei sa iesi la pensie cu ea in speranta desarta ca o sa te si tina pana atunci :d
    0 1
  • ce dobitoci !
    Bai, voi v-ati uitat putin pe site-urile cu masini din vest ? Ati vazut cum sunt cotate skodele ? Vai de mama voastra de retardati, cu comentariile voastre gen " coltul blocului"
    Ati avut vre unul asa masina de vorbiti ? Asta in cazul in care sunteti majori, sau daca aveti carnet.
    0 0
  • ia zine si noua ce ai vazut pe site -urile din vest
    am avut skoda tour nu e rezistenta de loc si dupa vreo 50000km facuti intrun an zdrancane in interior mai tare decat un logan
    0 0
  • catalinnnn
    O3
    am o skoda octavia 2 cu motor 1,9 tdi si simt lipsa unei cutii in 6 trepte, in exterior. as vrea sa o schimb tot cu o skoda care sa aiba cutie in 6 trepte. astept lansarea octaviei 3, caci noul superb nu prea m-a incantat la exterior(spatele nu imi place deloc). sunt curios sa vad si cum se comporta motoarele 1,4 tsi pe octavia la 122 cp si 6 trepte de viteza.
    In ceea ce priveste masina, cred ca merita banii, eu am fost foarte multumit de ea...
    0 0
  • 1.4tsi
    numai galagie
    asa suntem noi romanii niste neamuri de snobi, cu gpl pe Q7, cu pasat cu cine mai stie ce dotari pe el si motor de 1.6mpi - 102CP, dar ce conteaza avem pasat care arata bine.... nu mai criticati atat marca skoda, probabil sunt multi care nici macar nu au mers cu asa ceva si vorbesc din auzite, nu va convine ... nici o problema usa e deschisa la renault de turcia cu plastic pana si in amortizoare, ia pejou' de la eurial rulat cu km dati inapoi, vezi opelu' cu piese de chevrolet pe el si tot asa... skoda este una dintre masinile cu acel raport calitate pret foarte bun, si cu o fiabilitate destul de ridicata, vezi taximetristii in bucuresti sunt clientii numarul 1 ai Skoda Octavia si mai ales Octavia Tour, asa cum e ea zdrangane si e zgomotoasa dar macar e rezistenta pentru tara asta plina de cratere, si nu uitati ca face parte din grupul vw, doar ca este ceva mai ieftina pentru ca "atat dai atat ai". Pot sa va zic ca motorul de 1.4TSI care o sa vina pe octavia o sa fie excelent, taxe mici, cuplu 200 Nm de la 1500rpm pana la 4000rpm, pentru cunoscatori. Acelasi motor este si pe noul Superb dar in varianta de 125 cp, si se comporta excelent, spun asta pentru ca am mers cu el. Numai bine.
    0 0
  • arres^
    aduce foarte mult cu citroien picasso..........proasta inspiratie cu lapile alea fata:(:(
    0 0
  • doamne ce oameni
    ca sa vezi unde duce lipsa de diversitate pe piata auto ( numai dacia ) .
    Eu sunt posesor de octavia 2 , 1.9 tdi 105 cp , masina mea in afara de consumabile nu a cerut alte schimbari , are 132.000 km si intentionez sa o tin pana la 200 . Spre deosebire de fosta octavia 1 pe care am avut o acesta nu are zgomote la interior singurul dezavantaj fata de commonrailuri este zgomotul motorului.
    la vechea octavie aveam un zgomot ciudat mai ales la usile spate , am mai avut un reno megane sedan 1.5 dci la care dupa ce am iesit din garantie a cazut alternatoru si am platit 40 mil , plus trenul de rulare ( articulatii , suspensii ) erau distruse la 60.000 cand am vandut o .
    Deci din experienta proprie recomand octavia 2 este o masina super , bineninteles pentru cei care vor o masina normala nu premium.
    Precizez ca toate auto au fost cumparate noi si ce am scris mai sus se bazeaza pe experienta personala .
    0 0
  • inspiratie
    Sunt eu singurul sau farurile aduc mult in partea de sus cu cele de pe seria 3 sedan ?
    0 0
  • Pt alex24
    Am avut Skoda 2 si am fost multumit de ea.Singura greseala a fost ca i-am pus ca si dotari pachetul de drumuri grele.Acum am Noul Passat motorul de 140 de cai.Super dezamagit de el.Au picat multe piese.
    0 0
  • Pt Pt alex24
    de ce a fost o greseala optiunea drumuri grele ? Si de ce esti dezamagit de Passat (ce piese ti-au cazut)? Oare cat o sa fie pretul pt Octavia cu Facelift

    PS: am intrat pe siteul celor de la skoda si la configurator nu mai puteai sa selectezi octavia.. oare n-o sa se mai vanda in paralel o II fara facelift cu cea cu facelift!?? Daca e sa mareasca pretu ar fi fraieri.. multi cred ca ar prefera Passatul :p
    0 0
  • Octavia vs Passat
    Nu inteleg de ce faceti comparatie intre Octavia si Passat. Sunt doua clase diferite. Octavia se compara cu Golf sau cu Jetta, iar Superb cu Passat. Daca faceti asa comparatie, Octavia iese mult mai bine decat jetta, avand aceleasi dotari. Sunt curios de preturi la facelift.
    0 0
  • jackomino
    posesor de octavia tur
    Mai mult ca sigur ca tipul de mai sus este detinator de logan .......
    am vazut multi, ''din astia'' prin pomi, pe camp etc
    ei au impresia ca au o super masina ,dar defapt nu este decat un sicriu pe patru roti cu ''zmei'' la volan,care atunci cand ies din oras nu stiu sa circule acolo unde le este locul (pe banda a-l-a)
    sa revenim la oile noastre
    sunt posesor de octavia tur, cum am mai spus.
    am 86000km si nu am schimbat nimic, doar consumabile.
    este adevarat cu greierasi din usile din spate, dar una peste alta este o masina extraordinara .
    am dat comanda la A M de octavia 2 cu facelift elegance ,si pot sa va informez ca pretul de pornire este de:15.187e fara tva.
    am promisiunea ca vine in 7saptamani
    0 0
  • pt katrina... uraganu...
    bai baiatule vezi-ti mai d treaba ta... sau d loganu tau... vezi k t suna salam sa-i scuturi presurile d la cielo. Cocalareee, ai un lant d aur la gat si creieru gol... Cat despre octavia 2 am una d 5 luni si am 20000 km q ea, mers sportiv si sunt mai mult decat multumit de ea... Uragane: te-am scuipat, te-am salutat, q respectu meritat
    0 0
  • ????????
    a spus cineva mai inainte k regreta k si-a ales k dotare pachetul drumuri grele,de ce?pt romania mi se pare ceva fff util.parerea mea
    0 0
  • posesor de skoda
    pt ala cu oftica pe aia ca noi
    Bah baiatule, nu-i vorba ca ne comportam necivilizat in trafic , da poate ca sunt unele exceptii cand mai sta unu cu carutza in fata noastra si suntem nevoiti sa il claxonam . tdi e zgomotos? bine ca suna mai frumos dci sau altele care doar caraiesc.
    0 0
  • cumpar skoda facelift
    1.4TSI merge frumos,face banii,demareaza,motor silentios. PK4[pachet drumuri grele],delicat,cam ridica masina.
    2 0
  • NICU LACATUSU
    cumpar skoda facelift
    pentru detinatorii de skoda facelift.PK4[pachet dr.grele]=merita pus,o cam dezbraca de roti;dar scaune incalzite/.Bej Capuccino sauNegru/
    0 0
  • SKODA FACELIFT
    VOLAN NORMAL[4SPITE] SAU TREI[PACHET SPORT]. MERSI ANTICIPAT[si scuze de scriere].
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru