OFICIAL: Subaru a dezvaluit noul Legacy Touring

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 20.05.2009
Subaru a dezvaluit versiunea Touring a modelului Legacy in Japonia. Modelul este disponibil cu trei versiuni de motorizare si este mai orientat catre sofer decat predecesorul sau.

Subaru a dezvelit noul Legacy Touring in Japonia. Acest model este orientat catre sofer si a primit modificari estetice si un plus de spatiu la interior. Pe langa asta, modelul beneficiaza si de sistemul de tractiune integrala de la Subaru, precum si de propulsoarele Boxer cu care ne-a obisnuit constructorul japonez.

Modelul este disponibil in trei versiuni de motorizare, dintre care doua sunt aspirate. Versiunea de baza are un motor boxer de 2.5 litri cu patru cilindri, ce dezvolta 170 CP si un cuplu motor de 230 Nm. Cel de-al doilea propulsor din gama este supraalimentat si are o cilindree de 2.5 litri. Motorul este oferit in configuratie boxer cu patru cilindri si dezvolta 265 CP si 350 Nm. Varful de gama este un propulsor aspirat de 3.6 litri ce dezvolta 256 CP si un cuplu motor de 335 Nm din cei sase cilindri ai sai. La fel ca primele doua unitati, acesta este oferit in configuratie boxer.

Pentru a face acest model mai practic, Subaru a marit cea de-a cincea usa a lui Legacy si a subtiat montantii pentru a oferi mai multa vizibilitate. Printre echipamentele optionale putem enumera elemente cum ar fi cruise control asistat de radar, navigatie prin GPS, sistem keyless entry si pornirea motorului de la buton, precum si senzori de ploaie.

Via | Subaru

Taguri: Legacy, Subaru, boxer

Comentarii (1)

  • Pacat ca au schimbat design-ul actualului model. Acest design nu ma prea incanta. Macar au dezvoltat partea de rulaj si de accesorii.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru